[Pomoc] Prawo jazdy
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
• Strona 1 z 1
Witam.Po feriach bede zdawal na prawo jazdy tzn. bede zaczynal szkolenie.Prosilbym o jakis obrazek gdzie sa miniaturki znakow drogowych z opisem danego znaku.Testy to mam gdzies na plycie to nie szukajcie.I może powiedzcie mi co powinienem wiedziec.
Re: [Pomoc] Prawo jazdy
może nie obrazek, ale tu jest wszystko :
Kod: Zaznacz cały
http://www.v10.pl/prawo/Znaki,drogowe,111.html
maciek120 pisze:I może powiedzcie mi co powinienem wiedziec.
nic, po to jest szkolenie, żeby się dopiero dowiedzieć.maciek120 pisze:bede zaczynal szkolenie
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
mad_prince wiedzialem ze ktos to napisze heh....
IWan prawie o to chodzilo tylko zeby te znaki byly w pionie i przy nich byl myslnik i pisalo co on oznacza.Np. "okragly znak z biala strzalka(tylko obrazek zamiast napisu) - nakaz jazdy prosto".
Wiem ze wymyslam ale przydalo by sie.
//Sam sobie poszukaj, podałem Ci już jednego linka. Zawsze możesz sam stworzyć takie coś w jakimś programie graficznym, Kopiuj-Wklej na znaku i potem tylko opisać co on oznacza.
IWan prawie o to chodzilo tylko zeby te znaki byly w pionie i przy nich byl myslnik i pisalo co on oznacza.Np. "okragly znak z biala strzalka(tylko obrazek zamiast napisu) - nakaz jazdy prosto".
Wiem ze wymyslam ale przydalo by sie.
//Sam sobie poszukaj, podałem Ci już jednego linka. Zawsze możesz sam stworzyć takie coś w jakimś programie graficznym, Kopiuj-Wklej na znaku i potem tylko opisać co on oznacza.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2008, 18:56 przez maciek120, łącznie zmieniany 2 razy.
Co jak co, ale wiekszosc znakow powinienes znac.
Jesli nie znasz to na wykladach wsio koles powie
Ja pamietam jak chodzilem to wszystkie znaki omawial. Ale jelsi jezdziles z kims samochodem (a na pewno to robiles jako pasazer) to zwracales uwage na znaki, wiec bezproblemu powinienes wszystkie znac (w moim przypadku tak bylo ).
Jesli nie znasz to na wykladach wsio koles powie
Ja pamietam jak chodzilem to wszystkie znaki omawial. Ale jelsi jezdziles z kims samochodem (a na pewno to robiles jako pasazer) to zwracales uwage na znaki, wiec bezproblemu powinienes wszystkie znac (w moim przypadku tak bylo ).
W 1968 wystarczyla moc obliczeniowa 2 C-64 aby poslac rakiete na ksiezyc.
W 2007 potrzeba sily obliczeniowej Pentium IV 3GHz aby odpalic Windows Vista
...cos poszlo nie tak.
W 2007 potrzeba sily obliczeniowej Pentium IV 3GHz aby odpalic Windows Vista
...cos poszlo nie tak.
kartkę ze znakami dostaniesz, a pzynajmniej powinieneś dostać od swojego instruktora nauki jazdy, razem z opisem świateł w aucie i z położeniem niektórych elementów pod maską.
Aha ok chlopcy dzieki za informacje.