Sposoby na zarobienie pieniędzy
Internet:
-Usługi graficzne
-Tworzenie styli
-Klikanie w linki
Życiowe:
-Ulotki
-Kolęda (jestem ministrantem w miejscowej parafii, zarobiłem dość pieniędzy na konsolę Playstation )
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Zawsze mi się wydawało że ministrant robi za freedrynda pisze:Kolęda (jestem ministrantem w miejscowej parafii, zarobiłem dość pieniędzy na konsolę Playstation )
drynda pisze:-Usługi graficzne
-Tworzenie styli
-Klikanie w linki
w taki sposób nawet 10latkowie zarabiajądrynda pisze:-Ulotki
Ministranci całkiem nieźle zarabiają na kolędzie.Capon pisze:drynda napisał/a:
Kolęda (jestem ministrantem w miejscowej parafii, zarobiłem dość pieniędzy na konsolę Playstation )
Zawsze mi się wydawało że ministrant robi za free
a jeśli zarobiłeś na 1 to gratulacje
jedynke można kupić już nawet od 20zł po znajomości
PracodawcyCapon pisze:drynda napisał/a:
-Usługi graficzne
-Tworzenie styli
-Klikanie w linki
pytanie kto za to zapłaci
Ja jeszcze nie widziałem dziesięciolatka z ulotkami na ogół są to licealiści.Capon pisze:drynda napisał/a:
-Ulotki
w taki sposób nawet 10latkowie zarabiają
a skąd ich znaleźć? jak? gdzie?Śledziks pisze:Pracodawcy
Chodziło mi o wiek tak na oko nie wiem ile mają lat nie pytam się.Capon pisze:A co do licealistów to nie widziałem żadnego z ulotkami.
Poszukaj a znajdziesz a tak na serio to pisałem ogólnie, zawsze znajdą się ludzie którzy będą chcieli zapłacić za np. usługi które wymienił drynda.Capon pisze:Śledziks napisał/a:
Pracodawcy
a skąd ich znaleźć? jak? gdzie?
spoko, tylko ile za to dostajeszCapon pisze:ja roznosze z pizzeri
no niewiele niestetyStafford pisze:spoko, tylko ile za to dostajeszCapon pisze:ja roznosze z pizzeri
Chodzi mi o Playstation 2Capon pisze:Zawsze mi się wydawało że ministrant robi za free
a jeśli zarobiłeś na 1 to gratulacje
jedynke można kupić już nawet od 20zł po znajomości
Cytat z przemo.orgpytanie kto za to zapłaci
Płacą i to dużoZlece wykonanie kilkunastu ikonek działów dla forum bukmacherskiego -
Oprócz wykonania tych ikon chciałbym żeby osoba która się tego podejmie dodała je tak aby każdy dział miał inną ikonę (zapewne grzebanina w plikach).
Płatne do 200 PLN w zależności od wykonania (płatne na MoneyBookers).
Jeśli ktoś chciałby spróbować się tego podjąć to prosze o PW.
Chyba że po znajomościale ogólnie to tak dla 14-16lat nic sie nie znajdzie
taka praca po znajomości to na ogół nielegal.drynda pisze:Chyba że po znajomości
Jeszcze nigdy nie widziałem, aby 10-latek roznosił/rozdawał ulotki. Osobiście wątpię, aby ktoś takiemu młodemu człowiekowi (trzecia klasa podstawówki!) pozwolił roznosić ulotki, ale jeśli chodzi o małe sklepiki osiedlowe, tak jak wspomniałeś, to jest to w miarę do przyjęcia.Capon pisze:w taki sposób nawet 10latkowie zarabiają
U mnie dużo osób pracowało na budowach itp. Pracowali koledzy co mają około 16-17 lat i zarabiali 1000 zł miesięcznie a niektórzy nawet więcej. Kolega, który tak zarabiał załatwia mi pracę na wakacje więc będę miał pieniądze.Śledziks pisze:Po znajomości to kolega na wakacjach na budowie robił.