Ant pisze:jakaś inna firma zrobiła DirectX 10 na XP
Pewnie chodziło o to że jacyś amatorzy "planują zrobić", ale plany jak wiadomo nie muszą być <font color=red><b>w ogóle</b></font> zrealizowane. Oficjalnie Windows XP nie obsluguje DirectX 10 i nie będzie (wg Microsoftu). A po co sie przejmowac tym skoro i tak nie ma w tej chwili aplikacji korzystających w pelni z directx 10 (patrz sciema z Crysisem).
Szlachta pisze:Mam mx4 po polsku i nie narzekam ma wszystko co vista a zajmuje 500MB
Szlachta pisze:a dodane opcje z visty
Np. co masz w tej przeróbce Windowsa XP? SuperFetch? ReadyBoost? Wsparcie directx10? Shadow copy? Proponuje nie wypisywać bredni i nie wprowadzać innych w błąd, a w szczególnosci:
Szlachta pisze:Obsługuje DirectX'a 10
...takich bzdur dawno nie czytałem. Wejdz w narzedzie dxdiag (w uruchom) i pokaz nam screen z wersja tego directa pod windowsem XP (Twoim cudownym MX). Będzie to międzynarodowe wydarzenie!
Szlachta pisze:na Windowsa MX
Od kiedy to Microsoft wydał jakiś Windows MX? Mozesz mnie oswiecić? Bo jakos nie przypominam sobie zeby ktos oprócz Microsoftu mogl uzywac zarejestrowanej nazwy "Windows". A zmodyfikować Windows XP programem nLite (banalna obsluga) może kazdy nawet Ty
Szlachta i nazwac go Łindows Szlachty. Także skonczcie z reklama domowych samoróbek.
A tak a propo:
Szlachta pisze:Windowsa MX
Jest pod każdym względem
NIELEGALNA ta modyfikacja Windowsa XP.
Uwielbiam czytac powtarzajace sie głupoty na temat modyfikacji MX typu:
zainstaluj Windows MX jest lepszym systemem od Windows XP
, a przeciez ta modyfikacja MX to Windows XP potraktowany programem nLite. Kazdy kto potrafi klikac myszka i od czasu do czasu uzywac swoich szarych komórek może to zrobić... czego sobie i Wam zycze