[wasze opinie] serial Zagubieni (Lost)
Wszystko odnośnie filmów: edycja, nowości, opinie, recenzje. Bez linków do pirackich filmów!
- Poprzednia
- 1
- 2
Nie 5 tylko 6 sezonow!! Ja juz obejżałem 3 i z niecierpliwoscia czekam na 4 nie przegapilem zadne go odcinka. Dla mnie jest to serial wszechczasów
Re: [wasze opinie] serial Zagubieni (Lost)
Ja mam już okazję oglądać 4 sezon i jest świetny. Trzeci sezon (moim zdaniem dopiero gdzieś od połowy zaczęło się robić ciekawie) bije na głowę. Widziałem już 6 odcinków i jesteś mile zaskoczony. Ci którzy myśleli, że serial skończył się na drugim sezonie są w wielkim błędzie! 4 sezon pokazuje, że jak wiele jeszcze tajemnic kryje wyspa. Jak na razie wszystkie odcinki kończą się w taki sposób, że nie można się doczekać następnego. Moim zdaniem jest to najlepszy serial jaki kiedykolwiek miałem okazję obejrzeć. Szkoda tylko że przez strajki scenarzystów w Stanach seria została skrócona z 16 odcinków na 13, ale jest cień szansy, że jednak powstanie więcej odcinków. Wszystkim ten serial gorąco polecam!
Re: [wasze opinie] serial Zagubieni (Lost)
Też już obejrzałem pierwsze odcinki sezonu czwartego, ponieważ zaczęło je emitować TVP 1, i jest naprawdę ciekawy.
Po prostu być, iść tam gdzie masz iść.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.
Po prostu być, urzeczywistniać sny.
Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć.
Po prostu być, po prostu być.