[Szukam]Najnowsze sterowniki do Ati Radeon 9550
Wszystko co związane z systemami operacyjnymi - problemy, uwagi, opinie.
• Strona 1 z 1
Szukam najnowszych sterowników do radeona 9550.Jakie stery polecacie do tej karty?
Re: [Szukam]Najnowsze sterowniki do Ati Radeon 9550
najnowsze nie znaczy najlepsze, ta karta ma już swoje lata. Ale skoro chcesz najnowsze to polecam Catalysty wg. mnie najlepsze, omegi przestawiają rozdzielczość etc.
Zapraszam do mojej galerii
Nie sądzę - pewnie źle je skonfigurowałeś. Ja używam Omeg od kilku lat i jestem zadowolony (wersja 3.8.x).zioomus pisze:omegi przestawiają rozdzielczość etc.
Semper in altum
To może spytam tak.Jakie najlepsze dla mej karty?zioomus pisze:najnowsze nie znaczy najlepsze, ta karta ma już swoje lata. Ale skoro chcesz najnowsze to polecam Catalysty wg. mnie najlepsze, omegi przestawiają rozdzielczość etc.
mam taką samą kartę jak ty, zainstalowałem je i miałem problemy z kompemNie sądzę - pewnie źle je skonfigurowałeś. Ja używam Omeg od kilku lat i jestem zadowolony (wersja 3.8.x).
zdania co do najlepszych są podzielone, ja polecam catalysty... 7.1
Zapraszam do mojej galerii
Jeżeli dla Ciebie pisząc "najlepsze" znaczy "najbardziej wydajne" to są to:
rad_w2kxp_omega_2687.exe
powyższe stery są oparte na oficjalnych w wersji 5.12 i właśnie te stery są polecane do Radka 9550/9600
Jeżeli nie znajdziesz tej wersji omeg to przynajmniej szukaj oficjalnych 5.12
Zresztą już był identyczny temat na forum i juz to pisałem...
rad_w2kxp_omega_2687.exe
powyższe stery są oparte na oficjalnych w wersji 5.12 i właśnie te stery są polecane do Radka 9550/9600
Jeżeli nie znajdziesz tej wersji omeg to przynajmniej szukaj oficjalnych 5.12
Zresztą już był identyczny temat na forum i juz to pisałem...