No to może ja bo ja miałem podobnie (udało się.. haaaaaaaaaaa xD).
Tak więc.
Jeżeli chodzicie do jednej szkoły to duży plus. Jak masz dobry kontakt z nią przez Internetem to teraz się przełam i pogadaj na reala w szkole. Podejdź do niej zacznij gadkę i później wszystko się samo posypie. Jak już będziecie rozmawiać normalnie w szkole to możesz przejść dalej. Chodzi mi oto, że jakbyś zaprosił ją bezpośrednio na takie osobiste spotkanie to nie mógłbyś nie wiedzieć jak się zachować a tak wiesz jak się ona zachowuje. Jak już tak będziecie gadać i będziesz wiedział, że sprawia jej to przyjemność to zaproś ją na jakieś spotkanie. Teraz pytanie gdzie?? Podpytaj czy lubi chodzić do jakiś klubów lub czy lubi chodzić na spacery. Jak mówił
mad_prince dyskoteki przeszkadzają w rozmowie lecz może ona nie lubi taki ,,sztywnych" spacerów (nie, że to dla drętwych tylko że ona może lubi się bawić dość mocno
). Jak już będziesz wiedział że lubi chodzić na spacery to powiedz jej, że także lubisz czasami się przejść (nawet jak nie lubisz) i zaproponuj jej takie wyjście do parku np. . Jak się zgodzi to jest dobrze. Na spacerze nie pozwalaj na sytuacje gdzie jest cisza przez długi czas bo pomyśli sobie, że się peszysz i jesteś nieśmiały (nie chodzi oto żebyś ją od razu pocałował czy coś w tym rodzaju) i nie ma o czym z Tobą gadać. Spróbuj wywołać u niej śmiech. Chodzi oto żeby ten czas zapamiętała dobrze i chciała się jeszcze z Tobą spotkać. Jeżeli pójdzie dobrze to następne zapraszanie będzie łatwiejsze. Po takim spacerze zabierz ją w inne miejsce. Może być jakieś ciekawe, które Ci się podoba. Pokaż jej miejsca gdzie lubisz chodzić (tylko nie do baru na rogu... xD). Możesz zawsze jej kupić kwiatka jakiegoś (np. różę). To zawsze jest ten plus. Możesz także podpytać jej koleżanek czy coś tam o Ciebie mówi pozytywnego lub negatywnego (mamy nadzieję, że tak nie będzie). Ważne żebyś jej się nie narzucał. Nie zapraszaj jej cały czas dzień w dzień. Rób to od czasu do czasu a dobrze.
Ważne byś nie tracił z nią kontaktu bo pomyśli, że jej na Tobie nie zależy. W szkole podchodź do niej i pogadaj. Pokaż jej, że za nią szalejesz. Powinna się skapnąć, że coś do niej więcej czujesz i tak dalej.
Tak jak wyżej postaraj się z nią potańczyć na dyskotekach. Może się zgodzi zatańczyć coś wolniejszego (poproś tak elegancko do tańca: będzie to i eleganckie i wesołe). Ogólnie to pocieszaj w trudnych sytuacjach, mów od czasu do czasu lekkie (nie od razu masz fajną (cenzura) itp.) komplementy. Wkrótce będzie miała do Ciebie zaufanie i będzie Cię traktowała jak przyjaciela.
Będziesz pomału się przesuwał do przodu aż w końcu powiesz jej WPROST co do niej czujesz (takie owijanie się nie opłaca... mój błąd..xD). Wtedy wyjdzie czy ona odwazajemni czy nie. Jeżeli nie to lipa. Jeżeli chcesz (a wypadałoby) to postaraj się aby nie przestaliście być tymi co byliście do tego czasu. Może zmieni zdanie.
Sytuację masz dobrą bo nie musisz zaczynać od 0. Jak gada z Tobą chętnie to dobrze i widać, że nie jesteś dla niej obojętny. To chyba tyle z mojej strony. Życzę powodzenia.