Re: Problem z... dziewczyną :D
P.S. skoro znacie sie dlugo i mowisz ze czesto przez neta gadacie to ja bym odradzal typowe gadki oceny przedmioty itp juz lepiej o pogodzie pogadac
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Dragon2006 pisze:Tylko dajcie jeszcze wskazówki jak załóżmy umówię się na spacer.
Chyba jak się umówili to się nie spyta.szpon pisze:Cześć, wręcz jej kwiaty i zapytaj się czy ma ochotę się przejść.
Rozmawiaj z nią na GG dużo, pokazuj jej że jesteś nią zainteresowany... w końcu GG to nie real, łatwiej napisać niż powiedzieć. I jeśli z nią piszesz to nie zapominaj o drobnych, wtrącanych komplementach. Taka mała rada ode mnie.szpon pisze:Skoro jesteś bardzo nieśmiały to zapytaj się przez neta czy się z tobą umówi albo coś w tym stylu.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Może nie tak od razu. Jak będzie miała jakieś sensowne wytłumaczenie i będzie widać że to prawda, a nie że zmyśla żeby Cię nie urazić czy coś to możesz spróbować jeszcze raz za jakiś czas.mad_prince pisze:A jak Cię spławi, to z propozycją spaceru też daj sobie spokój
Ja mam koleżanki które grają w GTA SA
Ode mnie przyjaciółka właśnie pożycza ciągle Countera 1.6Dragon2006 pisze:Hahaha Counter-Strike'a jej pożyczę ;D
zainstalować nie umie :> ?SWAT pisze:Ode mnie przyjaciółka właśnie pożycza ciągle Countera 1.6