[szukam] Sterowniki do klawiatury Logitech

Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.

<<

szpon

Awatar użytkownika

Topic author

Mega Prof. Świata

Post autor: szpon » 20 mar 2008, 17:34

[szukam] Sterowniki do klawiatury Logitech

Witam, wgralem sobie Windows Vista wersje Angielska i ja wiedzialem ze tak bedzie tzn nie moge napisac zadnego polskiego znaku. Pomyslalem sobie spoko, znajdzie sie sterowniki do mojej klawiatury Logitech i bedzie w porzadku, ale patrze nie moge nigdzie znalezc (pod Vista), z klawiatura nie dostalem zadnej plyty. Czytalem na forach, ze wiele osob nie może znalezc sterownikow. Bardzo prosze o pomoc :!:
Ostatnio zmieniony 20 mar 2008, 17:35 przez szpon, łącznie zmieniany 2 razy.

<<

Śledziks

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Śledziks » 20 mar 2008, 17:40

Re: [szukam] Sterowniki do klawiatury Logitech

A to nie lepiej zainstalować w Windowsie język klawiatury czy coś takiego żeby był język polski programisty? Windows zostaje po angielsku, a klawiatura będzie posiadała polskie znaki. Nie wiem jak jest w Viścia ale powinno być podobnie jak w XP na pasku zadań jest ikona klawiatury klikasz prawym przyciskiem myszy i dajesz ustawienia po angielsku chyba będzie sittings i tam gdzie masz klawiaturę dajesz add (dodaj) i szukasz polski programisty.
Obrazek
<<

szpon

Awatar użytkownika

Topic author

Mega Prof. Świata

Post autor: szpon » 20 mar 2008, 20:54

Wielkie dzięki Śledziks, wprawdzie nie miałem tej ikonki klawiatury na pasku zadań, ale zrobiłem to przez Panel Sterowania, Ustawienia regionalne i językowe, zakładka klawiatura i języki. Tam dodałem język Polski i teraz mam tą ikonkę klawiatury na pasku hehe i PL znaki.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2008, 23:27 przez szpon, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

Maciek

Awatar użytkownika

Administrator

Post autor: Maciek » 20 mar 2008, 20:57

Sterowniki do klawiatury nic Ci nie pomogą, bo musisz zmienić układ klawiatury w Panelu sterowania z Angielskiego na:
Polski (programisty)
Koniec i kropka - innego wyjścia nie ma ;)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Obrazek
Gdy nie masz argumentów w dyskusji, napisz: "o gustach się nie dyskutuje"
<<

grzecho

Mega Prof. Świata

Post autor: grzecho » 22 mar 2008, 18:01

Maciek pisze:Sterowniki do klawiatury nic Ci nie pomogą, bo musisz zmienić układ klawiatury w Panelu sterowania z Angielskiego na:
Polski (programisty)
Koniec i kropka - innego wyjścia nie ma ;)

Pod warunkiem że nie odznaczyłeś go przy instalacji(albo ten kto ci instalował system)
Wtedy to jedynym wyjściem jest reinstall systemu bądź możliwe jest(ale nie jestem pewien, nie miałem tego typu problemów ;]) że instalacja service packa zainstaluje pakiety językowe dla klawiatury... ale wątpie że jest coś takiego... dla visty zresztą chyba jeszcze i tak nie ma SP(nie jestem pewien nie interesuje mnie to :])
Ostatnio zmieniony 22 mar 2008, 18:03 przez grzecho, łącznie zmieniany 1 raz.