Re: Problem z... dziewczyną :D
Jeśli Cie zaprosi, to nie przychodź na czas
Przyjdź dużo wcześniej żeby pomóc jej to zorganizować i zostań dużo później żeby pomóc jej posprzątać
na pewno sobie dobre zdanie wtedy o Tobie wyrobi
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Uhm... no mnie by się to nie podobało jakby ktoś przyszedł za wcześnie. Podała godzinę na którą jej pasuje więc na to się przychodzi. Ona może być nie gotowa, umalowana itp. i bez tego może źle się poczuć. Może jej zaproponować pomoc to wtedy bardzo dobry pomysł ale tak bez tego to absolutnie.Capon pisze:Przyjdź dużo wcześniej żeby pomóc jej to zorganizować i zostań dużo później żeby pomóc jej posprzątać
Dobrze i nie dobrze, bo może chciała, żebyś wreszcie podjął decyzję? ja jak mówię swojej Oli, że jest mi coś obojętne, czy że zrobimy jak ona chce, to mnie opiernicza, że mógłbym wreszcie wyrazić swoje zdanie. Ale co ja poradzę, jak jest mi wszystko jedno? Z kobietami jest własnie taki problem, że trzeba wyczuć, kiedy trzeba być twardym i walnąć maczugą w łeb i do jaskini zaciągnąć za włosyDragon2006 pisze:No i wybierała jak najdłuższą drogę - to chyba dobrze?
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
I to jest właśnie problem W takich sytuacjach nieświadomie, ale zmieniamy swoje zachowanie...stachu pisze:Ważne to być sobą
http://eapteka.krakow.pl/os/catalog/index.php/cPath/34_132
Zasada nr 2Kocyk pisze: z okazji dnia kobiet dałem dwa kwiatki
To ją też wkręc albo cos p[rzeciez nie zrezugnujesz z przyjemnosci dla dziewczyny no nie.Rozumiem dla żony ale nie dla tylko dziewczyny.bo zaczynam za duzo palić
Do picia, palenia itd. nie powinno się nikogo namawiać Dobrze Kocyk że chcesz rzucić palenie, ona to na pewno doceni. Jak moja dziewczyna by paliła to bym ją zmusił żeby rzuciła palenie bo nie będę się z popielniczką całować, fuj! Co do rezygnowania z przyjemności to czasami trzeba się trochę poświęcić dla tej drugiej osoby bo inaczej nazwie Cię egoistą i samolubem, że dla Ciebie tylko Ty się liczysz, a ona nie i Cię zostawi. Niektórzy nie rozumieją że o coś takiego jak miłość trzeba dbać i trzeba zwracać uwagę na potrzeby tej drugiej osoby. Jak Ci na niej zależy to poświęcisz swojego raka dla niejmaciek120 pisze:To ją też wkręc albo cos p[rzeciez nie zrezugnujesz z przyjemnosci dla dziewczyny no nie.Rozumiem dla żony ale nie dla tylko dziewczyny.
tia, to wiele wyjaśnia... Kobieta zostaję żonę m.in. dlatego, że się dla niej zmieniłeś pod pewnymi względami, że się starałeś, a nie dlatego, że próbowałeś zmienić ją.maciek120 pisze:Rozumiem dla żony ale nie dla tylko dziewczyny.