[internet] Counter Strike Anthology
Gotowe rozwiązania/porady najczęściej pojawiających się problemów z grami.
• Strona 1 z 1
Witam jakieś 3 tygodnie temu zakupiłem sobie owego Counter strika założyłem konto na Steamie i wszystko do wczoraj działało dobrze. Ale od wczoraj jak chce wejśc na niektóre serwery(moje ulubione) to wyskakuje coś takiego "You have been disconnected from the server. Reason:Error veryfying Steam User ID Ticket (server was unable to contact the authentication server). Czy ktos wie jak rozwiązać ten problem bo ja nie mam pomysłów, czy komuś już coś takiego wyskakiwało?
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2008, 13:11 przez neo666, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [internet] Counter Strike Anthology
ja czegoś takiego nie miałem, ale podejrzewam, że to bład ze strony serwera Valve, może jakąś awarię mają. Poczekaj do jutra.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Mam też taką nadzieję, ale może jeszcze ktoś napisze. A jeszcze jedno pytanie czy jest możliwość żeby ewentualnie założyć nowe konto na STEAMIE i grać w tego Counter Strika co mam na tym pierwszym koncie, czy to jest raczej niemożliwe
Po prostu czekaj jak napisał m_p jest to wina Valve.
Nie. Klucz może zostać aktywowany tylko raz..neo666 pisze:A jeszcze jedno pytanie czy jest możliwość żeby ewentualnie założyć nowe konto na STEAMIE i grać w tego Counter Strika co mam na tym pierwszym koncie, czy to jest raczej niemożliwe
w oryginalnym CS nie potrzeba takich chwytówzioomus pisze:czy masz włączone sXe
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
wiem, ale niektórzy mają przyzwyczajenia z ns i włączają a z tym gra nie działa
Zapraszam do mojej galerii
Nie mam tego włączonego no nic chyba pozostaje mi czekanie i mieć nadzieję że to wina Valve
no ale jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to pisać
wygląda na to że wszystko wróciło do normy więc wychodzi na to że to była prawda aby cierpliwie poczekać wszystkim wam dzięki a już sie bałem że będzie źle
//Zmieniony przez MATchlesS
Używaj funkcji "Edytuj".
no ale jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to pisać
wygląda na to że wszystko wróciło do normy więc wychodzi na to że to była prawda aby cierpliwie poczekać wszystkim wam dzięki a już sie bałem że będzie źle
//Zmieniony przez MATchlesS
Używaj funkcji "Edytuj".
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2008, 18:13 przez neo666, łącznie zmieniany 2 razy.