egzamin [22/23]
Już we wtorek i środę egzaminy gimnazjalne nie wiem czy jest na forum są jeszcze jakieś osoby, która będzie pisać ten test ale jeśli tak życzę wszystkim powodzenia i połamania długopisów.
I oczywiście 100 pkt
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Tutaj nie masz w zupełności racji, oni nie patrzą aż tak na testy, to jest prawda, ale patrzą na oceny. Ja się dostałem fuksem. Na profil mechanik było masakra osób, ja myslałem, że na telekomunikację pójdę, ale nagle jakaś osoba zrezygnowała z profilu informatyk a ponieważ ja miałem 6 z informatyki na koniec to przyjęli mnie.maciek120 pisze:coraz mniej jest kandydatow na poszczegolne profile i biorą wszystkich tam gdzie ccą.
Rok temu jak pisałem testy to jakiś koleś z obydwóch miał 7 pktmaciek120 pisze:koles który miał 18 pkt z obu testow lol
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Ja wolę być w Technikum szczególnie z tego względu, że można mieć pracę od razu po ukończeniu a po liceum na studia trzeba iść. No ale teraz bez studiów to ciężko dostać pracę, więc pewnie i tak pójdę na studia .mad_prince pisze:Trend jest taki, że teraz każdy chce być w liceum
no tak, bo co robić po tak modnym kierunku jak hiostoria, psychologia, socjologia i takie tam? rynek pracy w tych kierunkach nie jest taki jakiś szczególnie duży, nawet bym powiedział, ze mały.d6mi6n pisze: A ci po studiach pracy coraz częściej nie mają.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Jeśli jesteś np. murarzem, to łatwiej znaleźć pracę i to w dodatku dobrze płatną niż po niektórych studiach.No ale teraz bez studiów to ciężko dostać pracę