Re: Problem z... dziewczyną :D
The gods made Heavy Metal and they saw that it was good
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
czyli tobie aby dziewczyna przypadła do gustu to musi być (******** - no dobra ujme to lekko) pijanawole jak jest po piwie bo wtedy gada jak kataryna.Nie warto z taką chodzic.
Własnie juz skoczyłem teraz dalej pakuje(to dobry wybór).bartekmp pisze:maciek120, ty już lepiej nie pij tego alkoholu, bo zbraknie ci istoty szarej w korze mózgu...
Ja polecam poćwiczyć mózg, bo inaczej zapomnisz nawet, jak używać tych twoich nakoksowanych mięśni.maciek120 pisze:Własnie juz skoczyłem teraz dalej pakuje(to dobry wybór).
Każdy tak mówił co najmniej raz. Ja też Zobaczysz jak szybko się zmienia zdanie jak poznasz właściwą osobę. A teraz jakoś przecierpisz, grunt to się nie nudzić, są wakacje z tym chyba nie będzie problemu, minie.globus pisze:ze ja nie chcem juz zadnej po tylku porazkach i mam wdosyc
Mam to samo.globus pisze:po tylku porazkach
A ja nie.globus pisze:i mam wdosyc
Wyładować się nie jest źle, ale lepiej nie na tym forum.Zaraz zaczne ją tu wyzywac.
Być twardym i poszukać kogoś nowego.globus pisze:Co robic?!!!
to nie wymaże wspomnień. Trzeba czekać i tyle, ale nie licz na to, że nawet jak spotkasz inną o tej przestaniesz myśleć. Po prostu bedzie inaczej. Takie myślenie to góra dwa lata potrwa, potem to juz tylko miłe/nie miłe wspomnienia.Kamillos pisze:Musi byc nowa panna
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Masz racje mad_prince bedzie innaczej ale...Po prostu bedzie inaczej.
To juz zalezy jaki kto jest U mnie to myslenie trwalo zaledwie pare dni dopoki tego nie przeczytalem nie pomyslalem o zadnej bylej hehe dopiero teraz po przeczytaniu Twojego postu jedna mi sie przypomnialaTakie myślenie to góra dwa lata potrwa, potem to juz tylko miłe/nie miłe wspomnienia.