[Reinstalacja] Call of Duty 4: Modern Warfare
Gotowe rozwiązania/porady najczęściej pojawiających się problemów z grami.
• Strona 1 z 1
Nie wiedziałem jak zatytułować ten post więc daje go tu. Muszę przeinstalować Cod 4 i nie chce stracić moich dokonań w grze online. Czy te wszystkie moje sejwy ( osiągnięcia ) są zapisane gdzieś w jakimś katalogu gry czy na serwerach.
Ostatnio zmieniony 30 cze 2008, 15:45 przez kratos31, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: [Reinstalacja] Call of Duty 4: Modern Warfare
W grze online.. ? Jeżeli zakładałeś jakieś konto to na serwerach jak nie to poszukaj w moich dokumentach Jak nie będzie tam to tylko jeszcze jedno miejsce ale to już później jak tam nie będzie
Ostatnio zmieniony 30 cze 2008, 15:19 przez stachu, łącznie zmieniany 1 raz.
kratos31, jasne że się da
kris90 pisze:Podczas reinstalacji każdego z nas dosięga ten sam problem. 55 poziom w Call of Duty 4 oraz wiele wyzwań zdobyć nie łatwo, a na pewno jest to czasochłonne zajęcie. Tak więc podczas reinstalacji gry dosięga nas problem co zrobić aby zachować swoje statystyki. Oto maly poradnik:
Najprostszy sposób to taki:
1. Tworzymy kopię swojego profilu np. kris najlepiej na pulpicie bądź dla własnego bezpieczeństwa pakujemy do formatu .rar i wysyłamy na swoją skrzynkę mailową lub FTP, gdzie na pewno nie zginą.
2. Robimy reinstall gry bądź też formatowanie komputera (w zależności od tego co zaplanowaliśmy)
3. Po ponownym zainstalowaniu wchodzimy w grę.
4. WAŻNE: Tworzymy profil o takiej samej nazwie jak wcześniej (w moim przypadku kris)
5. Wyłączamy grę
6. Otwieramy folder w którym mamy zainstalowaną grę
7. Kopiujemy do utworzonego profilu kris zawartość uprzednio skopiowaną przed reinstalacją
8. Cieszymy się swoimi statystykami sprzed reinstalacji
Dzięki Iwan, właśnie o to mi chodziło. Zbyt długo już gram żeby stracić moje dokonania.
Została mi ostatnia czyli 5 generalska gwiazdka do zdobycia
Została mi ostatnia czyli 5 generalska gwiazdka do zdobycia
Ostatnio zmieniony 1 lip 2008, 13:16 przez kratos31, łącznie zmieniany 1 raz.