Jak łatwo schudnąć w wakcje?

Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj! ;)
W tym dziale nie są zliczane posty!

<<

Artur2350

Post autor: Artur2350 » 25 cze 2008, 18:38

Re: Jak łatwo schudnąć w wakcje?

Dzięki za pomoc nie wiedziałem o tym spaniu po jedzeniu ale wypróbuję
P.S Za kilka dni skończę 17 lat :hyhy: :super:

<<

globus

Post autor: globus » 27 cze 2008, 18:34

Słuchajcie na poczatek powiem tyle ze PROSZE SIE ZE MNIE NIE SMIAC.Chcem opisac swój powazny problem który mam juz 5 lat i powoli wysiadam psychicznie.Mam ginekomasie jest to taka paskudna choroba ze ma sie duze..... sutki na klacie.Mam z tym ogromny problem poniewaz co załoze koszulke to wygladam jakbym miał odstające rakiety na klacie.Pracuje fizycznie i koledzy sciągają koszulke a ja nie moge.Nikt nie wie ze jestem na to chory bo na sutki przykleiam tasme przeźroczystą i to wygładza klate.U lekaza byłem i mowi ze z czasem minie ale ja w to nie wieze skoro mam juz 5 lat i lekarz mowi ze gruczołow nie mam duzych tylko zostało mi kupe sadła na klatce.Dziewczyny zadnej nie mam i nie szukam bo jak ja sie rozbiore. Jest to ogromne obciązenie psychiki juz nawet prawie popełniłem samobójstwo.Pomysleliscie ze jestem czubem ale tego kogo to nie dotyczy nigdy nie zrozumie jak to jest.Wyobraz sobie ze masz piersi zamiast klaty jak sie czujesz?

I teraz moje pytanie jak mam zrzucic ten tluszcz z klaty? Chcem isc na siłke i cwiczyc na rzeźbe klaty tylko jak sie cwiczy na rzeźbe?
Ostatnio zmieniony 27 cze 2008, 18:35 przez globus, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

Śledziks

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Śledziks » 27 cze 2008, 19:20

Rób pompki dobre są na wzmocnienie mięśni klatki czyli przy okazji odchudzanie. Też ćwicz na siłowni podnoś sztangę na ławeczce i ćwicz na atlasie. Wykonuj ćwiczenia, na których będziesz ćwiczył mięśnie klatki.
Obrazek
<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 27 cze 2008, 19:53

globus pisze:Mam ginekomasie jest to taka paskudna choroba ze ma sie duze..... sutki na klacie.
Mnie uczyli, że to ból sutków bez powodu...
globus pisze:U lekaza byłem i mowi ze z czasem minie
Jest to choroba okresu dojrzewania, czyli jeszcze masz troszkę czasu, każdy ma inny organizm i na przykład Twój może dojrzeć w pełni w wieku np. 20 lat a nie 18 :)
globus pisze:Dziewczyny zadnej nie mam i nie szukam bo jak ja sie rozbiore.
A co mają powiedzieć dziewczyny z płaską klatą? Myślisz że one nie mają kompleksów...
globus pisze:Jest to ogromne obciązenie psychiki juz nawet prawie popełniłem samobójstwo
Idź może raczej do psychologa... ludzie mają dużo większe problemy, rak, AIDS itp. i żyją bo wiedzą że ich dni są policzone a ty się chcesz rzucać z okna...
globus pisze:lekarz mowi ze gruczołow nie mam duzych tylko zostało mi kupe sadła na klatce.
Mnie też tak się wydaje, tłuści mężczyźni mają duże zderzaki :]

Podobnie jak Śledziks, radzę ci pompować ile wlezie. Aby to robić nie potrzebujesz kasy na siłownię.
<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 27 cze 2008, 20:17

Iwan pisze: A co mają powiedzieć dziewczyny z płaską klatą? Myślisz że one nie mają kompleksów...
Tylko, że to jeszcze jest spotyka u kobiet. Dość często i jest to normalne. Bierz przykład na naszej szkole. :P Dużo dziewczyn jest płaskich i dużo jest normalnych no i trochę bardziej pojemne. Ja osobiście pierwszy raz się spotykam z tym, że ktoś ma tak duże sutki więc to jednak spotykane nie jest. Po za tym mówisz to patrząc z boku. Sam pewnie bałbyś się rozebrać przed swoją dziewczyną jakbyś tak miał.

Jak będziesz ćwiczyć cały czas i porządnie to problem zniknie i jeszcze będziesz miał ładnie wyrzeźbioną klatkę. :) No ale musisz się zmotywować i robić to często i porządnie bo jak będziesz to robił powoli to prędzej minie Ci okres dojrzewania. :)
<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 27 cze 2008, 20:50

Robertinho pisze:Tylko, że to jeszcze jest spotyka u kobiet. Dość często i jest to normalne. Bierz przykład na naszej szkole. :P Dużo dziewczyn jest płaskich i dużo jest normalnych no i trochę bardziej pojemne. Ja osobiście pierwszy raz się spotykam z tym, że ktoś ma tak duże sutki więc to jednak spotykane nie jest. Po za tym mówisz to patrząc z boku. Sam pewnie bałbyś się rozebrać przed swoją dziewczyną jakbyś tak miał.
Ta, u nas może i to rzadko spotykane. Ale przejedź się na basen, na pewno znajdzie się jakiś z cycami większymi niż wspomniane dziewczyny z naszej szkoły :] A w Stanach, gdzie wpierniczają fast foody na okrągło i inne tłuste badziewie to będzie duużo gorzej na pewno...
<<

d6mi6n

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: d6mi6n » 28 cze 2008, 23:17

w stanach aż tak się tym nie przejmują bo to dużej ilości osób dotyczy
Nie wiem jak to jest, ale może zrozumiem w końcu Życia uczę się stale by pojąć wiedzę ojców
<<

Nivener

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Nivener » 29 cze 2008, 09:17

globus, obrażać Cię nie będę, choć powinien ktoś zjechać Cię jak pasa, bo masz to 5 lat i nagle Ci się o tym wspomniało ? gdybyś zacząć ćwiczyć już przynajmniej pół roku temu to może byś nie miał aż takiego problemu, bo znam nie jednego kolesia który miał nadwagę, przez co ma cycki że hoho, ale nikt się z tego nie śmiał bo to jest normalne że jedni wyglądają tak, a drudzy tak, wystarczy samoakceptacja i po problemie... a co do ćwiczeń to :
- pompki (szeroko ręce i wąsko)
- brzuszki ( jak się pozbywać tłuszczu do równolegle )
- biegać,
- na ławeczce dać sobie ciężar 3/4 tego co normalnie i robić szybkie i krótkie spięcia, wtedy bardziej się spocisz no i mięsień bardziej się napracuje,
- idź też na atlas i ćwicz w małych seriach wszystko co idzie na na klatę (trochę tego znajdziesz :P )
<<

globus

Post autor: globus » 29 cze 2008, 11:12

Tak tylko ze Twoj kolega był gruby a ja waze 70kg a mam 175cm wzrostu i w tym ejst problem ze smiali sie bo chudy a cycki jak baba jakbym był gruby to by sie tak w oczy nie zucało.

Sluchajcie wyczytałem o takim leku NOLVALEX jest to lek przeciw ginekomasti podczas brania sterydow np.metanabolu.Co o tym myslicie może powinieniem go kupic? A kolega mi radzi zebym kupil ten metanabol ale ja nie wiem boje sie skoro mam juz ginekomastie ale kolega mówi ze szybko spale tłuszcz i nabiore mięsni.Czy ktos może mi poradzic ale taki ktos kto sie zna na tym?

Używaj funkcji "Edytuj". MTS
Ostatnio zmieniony 29 cze 2008, 22:57 przez globus, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

bartekmp

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: bartekmp » 29 cze 2008, 21:26

globus, może najpierw odwiedzić lekarza? Samemu sobie "recepty" nie wypisuj, bo cię czasem, ze tak powiem "szlag trafi"...
Semper in altum
<<

globus

Post autor: globus » 29 cze 2008, 22:48

Byłem wlasnie w aptece i na Novalex trzeba recepte,kosztuje on 4,60zł.Teraz 13 lipca ide do endokrynologa ponownie i pewnie znowu mnie nie wezmą na operacje chociaz tego chce i mówiłem to oni powiedzieli ze nie widzą zagrozenia życia i nie zoperuja mnie.A to ze wygladam jak dziewczyna to sie dla nich nie liczy.Jezeli sie nie zgodza znowu to zaczne ich tak wyzywac ze sie niepozbierają.
<<

bartekmp

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: bartekmp » 30 cze 2008, 21:00

globus, i dostaniesz 2 latka w zawieszeniu :P. A nie możesz pożyczyć od rodziców i udać sie do chirurga - on za kaskę cię weźmie na stół i ci wytnie co nieco :P.
Semper in altum
<<

globus

Post autor: globus » 30 cze 2008, 21:59

No byłem wlasnie i nic oni nie chcą.Ide teraz jescze raz i wam powiem.