Re: [legenda] Piekielny Mod
Rozpoznawanie mowy (sterowanie) w Operze było od bardzo dawna, już nawet nie pamiętam od kiedy Więc TAK będzie i w Operze 9.6Iwan pisze:Operze 9.6 beta jest już rozpoznawanie mowy?
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Rozpoznawanie mowy (sterowanie) w Operze było od bardzo dawna, już nawet nie pamiętam od kiedy Więc TAK będzie i w Operze 9.6Iwan pisze:Operze 9.6 beta jest już rozpoznawanie mowy?
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Ma język i tak też może stukać w klawe. Można zostawić sam korpusik bez językamad_prince pisze:utnijmy mu palce
To tylko w bajkach działaCapon pisze:a nie lepiej użyć skórki od banana ?
O! To telewizja też będzie że bilety na pogrzeb?! Takie wielkie zdarzenie?Robertinho pisze:W ramach kupna bukietu na pogrzeb.
A co? Zwieje? To zrobimy mu GTA i niebędzie tak łatwo.Robertinho pisze:jak chcecie mu coś zrobić jak będzie obok swojego simsona... to możecie sobie pomarzyć. hyhy...
Niby czemu?Robertinho pisze:Po za tym.. jak chcecie mu coś zrobić jak będzie obok swojego simsona... to możecie sobie pomarzyć. hyhy...
LoL Bukietu nie biletu!Ant pisze:O! To telewizja też będzie że bilety na pogrzeb?! Takie wielkie zdarzenie?
Bo Simson to maszyna. Jeszcze jak Ty nią pokierujesz to tym bardziej. I nie schodź na mnie bo wiem, że mój simson to złom.. hyhy..Iwan pisze:Niby czemu?