Witam mój problem jest następujący. Jest taka sytuacja u mnie że gram sobie w gry które nigdy mi się nie zacinały, ostatnio dzieje się rzecz dziwna, gram w np Timeshift, na średnich detalach, wszystko ok gra śmiga płynnie, tylko co jakiś czas gra mi się strasznie zacina, klatkuje i zwalnia tak że celownikiem nie mogę w nic trafić pochodzi tak z 10 minut i znowu płynnie i ładnie, mam problemy takie z kilkoma grami. Np. ostatnio zainstalowałem COD 4, grałem go dawno temu parę dni po premierze miałem wtedy 1GB RAM, teraz mam 2GB Ram i mi się COD 4 tnie a wcześniej ani zacinki. Tylko w każdej grze mam tak że gra chodzi płynnie, później na moment zwalnia tak przez ok 10 minut i znowu płynnie, w każdej grze mam identycznie. Tak samo w Crysis mogę się cieszyć grą na średnich detalach ale i tak się tnie co jakiś czas i tak w kółko.
Myślę że to wina mojego systemu który jest już dość stary, zainstalowałem go w styczniu, jest strasznie "zasyfiony", może to wina wirusów których kilka mam:) Czy to coś da jak przeinstaluje system.
Jeśli ktoś miał podobny problem to myślę że może mi pomóc.
PS. Nie piszcie nic o sterownikach bo mam najnowsze i nic o direct którego też mam najnowszego
Z góry dzięki za odpowiedzi, każda rada na pewno mi się sprzyda
Ostatnio zmieniony 28 lip 2008, 08:26 przez
Quort, łącznie zmieniany 1 raz.
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych 11% - wklej to do opisu.