[szukam] Strona z golami
Wszystko co związane z Internetem.
• Strona 1 z 1
Re: [szukam] Strona z golami
'Kto pyta nie błądzi' fakt faktem jest to prawda, ale bez przesady, człowieku masz 18 lat, a nie wiesz co to google ? nie chce Cię obrażać ale to śmieszne, żeby ktoś w twoim wieku nie potrafił posługiwać się google
to znalazłem i wygląda naj(razem czy osobno ? )konkretniej, jeżeli poczułeś się urażony tym co napisałem, to sory, ale to po prostu w głowie sie nie mieści
Kod: Zaznacz cały
http://www.go-all.info/kategoria-0-wszystkie-bramki.html
Ostatnio zmieniony 27 lip 2008, 23:01 przez Nivener, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [szukam] Strona z golami
Wyobraź sobie, że szukałem, bo nie jestem taki głupi, ale jak byś ty pomyślał, to strona o jaka mi chodzi to nie ta, która sie wyświetla na pierwszym miejscu po wpisaniu "gole" albo "bramki", gdyby tak było tematu bym nie zakładał. A przecież wyraźnie napisałem że chodzi mi o konkretną stronę, której adresu nie pamiętam. I proszę o zamknięcie tematu ponieważ już ją znalazłem, jest to meczyki.pl a ty Nivener, nawet nie wiem jak byś sie starał to ciężko by było tą stronę znaleźć w google po wpisaniu bramki lub gole.
Nie przesadzaj. Stron z golami jest mnóstwo i prawie NIKT nie mógł wiedzieć jaką DOKŁADNIE stronę miałeś na myśli. Może warto napisać następnym razem więcej wskazówek dotyczących szukanej strony (tym bardziej, że jej tematyka nie jest rzadkością; np: jak wygląda mniej więcej itp.). MTS
Nie przesadzaj. Stron z golami jest mnóstwo i prawie NIKT nie mógł wiedzieć jaką DOKŁADNIE stronę miałeś na myśli. Może warto napisać następnym razem więcej wskazówek dotyczących szukanej strony (tym bardziej, że jej tematyka nie jest rzadkością; np: jak wygląda mniej więcej itp.). MTS
Ostatnio zmieniony 28 lip 2008, 11:15 przez minas, łącznie zmieniany 1 raz.