Witam. Chcę sobie pograć w MGS3 za pomocą emulatore, ale mam bardzo małą ilość klatek na sekundę. Gra się po prostu muli. Które opcje mam zmienić, aby zwiększyć ilość klatek na sekundę?
Następnym razem za nieznajomość Regulaminu działu ostrzeżenie! MTS
Ostatnio zmieniony 7 sie 2008, 17:14 przez minas, łącznie zmieniany 2 razy.
wątpie aby była taka opcja gdyż gdyby miało ci chodzić dobrze to by chodziło. najprawdopodobniej emulator nie do końca obsługuje tą grę lub masz za słabego kompa na emulator PS2 gdyż jest bardzo wymagający (ze względu np. na grafikę oraz wielkość gier)
Czasem słońce, czasem deszcz... niestety zawsze piach prosto w oczy...
Więc przesiadłem sie na xp a tu bubel ponieważ gdy chcę załadować obraz płyty "występuje błąd i system windows musi zamknąć aplikację", w dodatku przy włączaniu wyskakuje mi że program nie może załadować biosu. Próbowałem z dwoma wersjami Pcsx2 : 0.9.4 oraz 0.9.5 build 377 czy coś takiego. Tak więc na xp jest jeszcze gorzej
Zmień plugin do CDVD. Ja w sumie przesiadłem się na CDVDiso czy jakoś tak. Jeżeli na XP program nie może załadować biosów, sprawdź, czy ma podaną w konfiguracji ścieżkę do nich odpowiednią.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
A co powiesz na to, że mam już z emulatorem wszystko ok, i odpalić chcę tą grę na ustawieniach takich samych jak na viście mi działało, a tu na xp nie chce? kurde coś chyba nie tak ;[