[Problem] Instalacja service pack 3
Proszę o pomoc.
Wszystko co związane z systemami operacyjnymi - problemy, uwagi, opinie.
Stary, nie znaczy najlepszy . Szybko spękałeś - zaraz zrobiłeś formata, a pewnie gdybyś poszukał, to znalazłbyś rozwiązanie problemu ...MamPytanie pisze:ainstalowałem starego dobrego sp2
tak czy siak format sie przydał ,ponieważ pare rzeczy mi sie ponaprawiałobartekmp pisze:Stary, nie znaczy najlepszy . Szybko spękałeś - zaraz zrobiłeś formata, a pewnie gdybyś poszukał, to znalazłbyś rozwiązanie problemu ...MamPytanie pisze:ainstalowałem starego dobrego sp2
Ten, który jest nowszy Ręce opadają czytając takie pytaniad6mi6n pisze:który jest lepszy i którego bardziej opłaca się zainstalować sp2 czy sp3
Dosłysz jeszcze jakie. Oczernianie czegoś bez uzasadnienia jest prostackie...d6mi6n pisze:że sp3 zawierał dużą ilość błędów
Kod: Zaznacz cały
http://www.instalki.pl/news/news.php?id=1532&SP3%20dla%20Windows%20XP%20oficjalnie
Bo jaki "administrator" systemu to taki system!Nivener pisze:to już problem indywidualny, u jednych instalacje sp2 czy sp3 powoduje błędy lub inne problemy ze stabilnością systemu itp... a u innych nie