Założenie kabaretu

Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj! ;)
W tym dziale nie są zliczane posty!

<<

grzecho

Mega Prof. Świata

Post autor: grzecho » 23 sie 2008, 17:28

Założenie kabaretu

Witam.
Mamy z kolegą zamiar założyć kabaret ;)
I chciałbym się dowiedzieć co nieco o tym...
Gdzie można znaleźć jakieś castingi, lub targi czy gdzie tam można się pokazać...
Za wszelkie info dziękuję ja i KITARO ;)

<<

d6mi6n

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: d6mi6n » 23 sie 2008, 22:18

Re: Założenie kabaretu

wydaje mi się, że musiałbyś napisać maila do kogoś kto zajmuje się tym są różne festiwale np. w tv gdzie prezentują się nowe kabarety
nasuwa się mi też nazwa Paka wiem, że tam kiedyś zapraszali nowe kabarety, ale który kanał nie pamiętam
Nie wiem jak to jest, ale może zrozumiem w końcu Życia uczę się stale by pojąć wiedzę ojców
<<

Capon

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Capon » 24 sie 2008, 01:15

radzę poszukać na necie czy nie ma żadnych takich ogłoszeń.

PS: Jeżeli ten kabaret będzie tak śmieszny, jak te filmiki na kamerze to życzę szczęścia(a będzie wam bardzo potrzebne).
Obrazek
<<

globus

Post autor: globus » 24 sie 2008, 13:25

grzecho, ty lepiej zajmij sie kreceniem tych filmików a nie zabieraj sie za kabaret. Daje głowe ze poł roku by ci sie podobało a pozniej juz nie no chyba ze robiłbys to tylko dla forsy.
<<

grzecho

Mega Prof. Świata

Post autor: grzecho » 24 sie 2008, 13:46

PS: Jeżeli ten kabaret będzie tak śmieszny, jak te filmiki na kamerze to życzę szczęścia(a będzie wam bardzo potrzebne).
Każdy ma inne poczucie humoru, jednak Ty nie masz go chyba w ogóle ;)
globus pisze:grzecho, ty lepiej zajmij sie kreceniem tych filmików a nie zabieraj sie za kabaret. Daje głowe ze poł roku by ci sie podobało a pozniej juz nie no chyba ze robiłbys to tylko dla forsy.
A to już moja sprawa co i jak będę robił... jak nie masz nic do zaoferowania to sie nie odzywaj :]

Dzięki chłopaki sprobuję poszukać :)
Ostatnio zmieniony 24 sie 2008, 13:47 przez grzecho, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

Ignac

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: Ignac » 28 sie 2008, 13:20

Ja miałem przez dwa lata z kumplem kabaret. Początki były trudne, ale w szkole robiliśmy furorę :super: Zaczęło się od występów w szkole, później na Dniach naszej miejscowości, i stopniowo jakoś to nam wychodziło :P Byliśmy zapraszani na różne festyny do sąsiednich miast, i dostaliśmy zaproszenie na jakiś Przegląd Młodzieżowych Grup Kabaretowych (nazwy nie pamiętam) :luka: I wtedy właśnie kolega zachorował, na festiwal nie pojechaliśmy, na następny nas nie zaproszono i tak się nasza kariera zakończyła, ale mimo wszystko miło wspominam tamten okres :D Jeśli chcecie założyć jakąś grupę to proponowałbym się zgłosić do MOK-u to pierwszy krok. reszta zależy od was ;)