[info] Serwery GG
Wszystko co związane z Internetem.
• Strona 1 z 1
Jeśli komuś działa w tej chwili GG, to niech będzie zadowolony - większość serwerów GG padła (http://www.kadu.net/monitor/). A na te, które działają ciężko się dostać... Znowu my cierpimy na prymitywizmie Gadu-Gadu...
Semper in altum
Re: [info] Serwery GG
W moim przypadku jest wszystko w porządku.
A najlepsze jest to, że na AQQ i GG serwer Gadu-Gadu nie działał a jak zainstalowałem Tlena to się momentalnie włączyło do dziś bez żadnych przeszkód...
A najlepsze jest to, że na AQQ i GG serwer Gadu-Gadu nie działał a jak zainstalowałem Tlena to się momentalnie włączyło do dziś bez żadnych przeszkód...
Hihi
Nie ma to jak AQQ
Nie działało mi ale wziołem 1 DZIAŁAJĄCY serwer, aby sie z nim łaczyło i śmiga :p
Ach te serwy GG
Nie ma to jak AQQ
Nie działało mi ale wziołem 1 DZIAŁAJĄCY serwer, aby sie z nim łaczyło i śmiga :p
Ach te serwy GG
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
U mnie ani GG ani Tlen nie bangli... Aqq nie instaluję, żeby nie nasyfić, a WebGG też nie bangli.
Semper in altum
Ja mam zainstalowane AQQ i wszystko mi hula, ale dzięki za informację teraz już wiem dlaczego nikogo nie ma dostępnego
U mnie na Tlenie wszystko działa bez problemu Nie wiem co to macie za jakieś zabugowane komunikatory
Iwan, mi w Tlenie łączy chwilę, a potem wyskakuje błąd, że jest złe hasło do gg, albo nic nie pokazuje. Hasło sprawdziłem, dałem sobie przypomnienie w GG i jest dobre, ale jednak nie działa nic...
Semper in altum
Ja posiadam AQQ i mi nie łączy Próbowałem takze przez transporty, ale to na nic - zreszta pewnie nikomu nie działą CO prawda można sobie wybrac sewer, ale nie mam na to czasu
Obudź w sobie CHUCKA NORRISA i naucz się od niego kopać prąd.
Ja w googlach wyszukałem sobie serwery gg i skonfigurowałem wtyszkę w AQQ. Wystarczy podać adres serwera i port i wszystko działa, ale z resztą co z tego skoro i tak nikt inny nie jest dostępny
Ja nie zauważyłem dzisiaj żadnych problemów... Używam oficjalnego klienta Gadu-Gadu.bartekmp pisze:Jeśli komuś działa w tej chwili GG, to niech będzie zadowolony - większość serwerów GG padła (http://www.kadu.net/monitor/). A na te, które działają ciężko się dostać... Znowu my cierpimy na prymitywizmie Gadu-Gadu...
Intel Core 2 Duo E8400 (małpa) 3 GHZ, ASUS P5K/EPU, GIGABYTE GeForce 9600GT, 2x1GB RAM DDR2 PDP-PATRIOT, Seagate Barracuda 7200.11 320 GB SATA2, SoundBlaster Audigy 24-bit + Windows XP Home Edition SP3
ja również używam oficjalnego klienta i nie mam żadnych problemów .
Gigabyte GA-M720-US3,AMD Athlon II 245 2.9 3.534 1.4V,4GB Kingmax 800 811,WD Caviar 3200AAKS,Samsung F1 750GB,PALIT GF9600GT 512MB,X360 Arcade Falcon, PSP2004 5.00 m33-6.
Carlik, ja również go zainstalowałem, ale nic z tego . Chyba, że ktoś poda dobry serwer i zabangli
Semper in altum
Coś mi tu śmierdzi. Odwiedziłem stornę z pierwszeog postu bartkamp, wybrałem serwer i port w ustawieniach AQQ, który tam rzekomo łaczył, zresetowałem i...działa! Sęk w tym ze mam kilkanaście osób dostępnych na liście, więc tak jak gdyby wielu ludziom działa.
Obudź w sobie CHUCKA NORRISA i naucz się od niego kopać prąd.
U mnie na liście wszystko jest w porządku. Wszystkim działa GG. Więc to nie jest jakiś przypadek.Norrisomania pisze:Sęk w tym ze mam kilkanaście osób dostępnych na liście, więc tak jak gdyby wielu ludziom działa.
Proponuje już zakończyć ten przynudnawy temat. Nie działało ale juz działa i tyle.