Re: Najlepszy program do muzyki
Odpalają się gdzieś tak po 3 sekundach(czyli jak w każdym odtwarzaczu filmowym)DDragon pisze:a odtwarzasz w nim filmy no właśnie dla tego nie odczuwasz
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
Odpalają się gdzieś tak po 3 sekundach(czyli jak w każdym odtwarzaczu filmowym)DDragon pisze:a odtwarzasz w nim filmy no właśnie dla tego nie odczuwasz
U mnie też dużą rolę odgrywa przyzwyczajenie. Po prostu przestawienie się na cokolwiek innego po używaniu go od wersji bodajże 2.10 zajęło by mi zdecydowanie za dużo czasu...Tym bardziej, że nie mogę mu wiele zarzucić, intuicyjny, do jakości się też jakoś przyczepić nie mogę, mnie nic więcej nie potrzeba Eksperymenty pozostawię innym.kratos31 pisze:Ja pozostanę wierny winamp , używam go od zawsze.
Co innego mieć dobry program, a co innego być konserwatystąCuthbert pisze:U mnie też dużą rolę odgrywa przyzwyczajenie.
W moim subiektywnym odczuciu to jest dobry program Między innymi dlatego, że się przyzwyczaiłem Ja zadałbym pytanie "Co innego mieć dobry program, a co innego mieć lepszy" Tyle że ja lepszego nie potrzebuję, a to, że ma możliwość wgrania plug-inów, czy odtwarzania radia to dla mnie zaleta, nie wada.Capon pisze: Co innego mieć dobry program, a co innego być konserwatystą
wadą nie jest możliwość wgrania tych pluginów, a potrzeba wgrywaniaCuthbert pisze:to, że ma możliwość wgrania plug-inów, czy odtwarzania radia to dla mnie zaleta, nie wada.
posiada ale w wersji pro itp. które są płatne (np. szybsze nagrywanie płyt audio itd.)neomatrix0 pisze:wszystko czego potrzebuje typowy sluchacz muzyki to ten program posiada
?? a czego typowy słuchacz potrzebuje do odtwarzania muzyki?? >> muzyki i odtwarzacza?? winamp może jest i dobry ale jak wspomniałeś ma sporo funkcji w gruncie rzeczy nie potrzebnych słuchaczowi>> nagrywanie płyt bo mam program znacznie lepszy od tego winampowskiego. odtwarzanie wideo < i tu mam program znacznie lepszy od tego winampowskiego. setki pluginów tylko wydłużają czas ładowania się programu chociaż i bez nich program zbyt szybko się nie ładuję np. w porównaniu do aimp'a(to jest program tylko i wyłącznie do muzyki). radio?? słucham radia najczęściej przez inne urządzenia bo na kompie to mi transfer zżera i pamięć i w ogóle.neomatrix0 pisze:Winamp jest bardziej rozbudowany i wszystko czego potrzebuje typowy sluchacz muzyki to ten program posiada , a jesli nie? to mozna dograc Plug-in'y
Kurcze ja przed chwilą sprawdziłem ile mi się Winamp włącza i wyszło ok. 10 sekundbartekmp pisze:Exaile (...) Ma wszystko co potrzeba, zużywa mało zasobów, jest bardzo szybki (od kliknięcia na ikonkę do uruchomienia programu mija ok. 2-3s)