Pochwal się swoją średnią
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- Następna
Ja troszeczkę odpuściłem/opuściłem się i na koniec wyciągnąłem 4.78 z czego i tak się cieszę, bo byłem jedyny z klasy (Ahh te moje "kujony" klasowe )
It wasn`t impossible to build RAPTURE at the bottom of the sea. It was impossible to build anywhere else.
Re: Pochwal się swoją średnią
4.2 i sie nie ucze
na 1 semestr 5,0
na 2 5.2
6 z matematyki i informatyki,m
na 2 5.2
Windows XP=300ZŁPakiet Ofice=200ZŁ
Zdziwienie policji ze masz oryginalne oprogramowanie=Bezcenne
2x2,4ghz 4x1GB ram GeForce 8800GTS 320 MB
Zdziwienie policji ze masz oryginalne oprogramowanie=Bezcenne
2x2,4ghz 4x1GB ram GeForce 8800GTS 320 MB
Kujon? (zart - szacun )daniellll pisze:na 1 semestr 5,0
na 2 5.2
Kod: Zaznacz cały
Kuje wszystko, co się da, nawet jeśli jest to niepotrzebne, np.: etykietka z opakowania konserwy, książka telefoniczna.
Nic nie rozumie (można kuć na blachę, ale rozumieć to już za wiele).
Ważne, by spędzić co najmniej 4 godziny na kuciu; inaczej nie dość, że nic nie rozumie, to jeszcze nie pamięta zupełnie nic.
Wystarczy trochę logiki i można rozwiązać każde zadanie bez dłuugiego nauczania.
A tak serio to gratuluję wam średnich. Ja miałem 3,6 Do tej pory najgorszą miałem 4,2
Widzę, że dobre średnie macie, ale to w gimnazjum i podstawówce można jeszcze zrozumieć (ja miałem 4,5 około). Zobaczymy co będziecie mieli w szkole średniej (ja byłem w mojej klasie w pierwszej 5 najlepszych i miałem średnią 4,4). A na studiach to każdy będzie marzył o 3 żeby zaliczyć (bynajmniej z tych najcięższych przedmiotów). Ale i tak na takich kujonków wyglądacie, bo u mnie średnio ludzie mieli 3,5-4,5 średnią a tu u was wszystko wokół 5.0 się kręci. Mogą być 2 wnioski.
- system edukacji leci na łeb, na szyję, już w szkołach niczego nie wymagają
- niezłe z was kłamczuchy, piszecie, że macie 5.0 średnią a macie 3,5
- system edukacji leci na łeb, na szyję, już w szkołach niczego nie wymagają
- niezłe z was kłamczuchy, piszecie, że macie 5.0 średnią a macie 3,5
Ja na koniec 3 klasy gimnazjum 4,0 (nie lubię się uczyć) :p
Intel Celeron D 3,07 Ghz (podkręcony) , 768 RAM DDR 400 MHz, GeForce A6600TD 128MB, ASROCK P4i65G, Samsung 80 GB
''Ruszyła maszyna już nic nie zatrzyma''
''Ruszyła maszyna już nic nie zatrzyma''
Średnia 4,2 na koniec II klasy gimka także nie jest źle (biorąc pod uwagę że ja się NIC nie uczę ) I co zatkało was? xDDDD
W drugiej klasie - 5,6 dzięki wszystkim konkursom. Teraz na 1 semestr będzie 5,2 może.
Semper in altum
I klasa III LO w Ostrowie Wielkopolskim
1 semestr - 3.93 (leniwy jestem)
2 semestr - 4.13 (p.w)
II klasa
1 semestr - licze na 3.8 - 3.9
2 semestr - licze na 4.2 xD xD
1 semestr - 3.93 (leniwy jestem)
2 semestr - 4.13 (p.w)
II klasa
1 semestr - licze na 3.8 - 3.9
2 semestr - licze na 4.2 xD xD
hahahaa, wy to macie dobrze:P maks. w liceum to 3.8 pod koniec II klasy. Tak to 3.4 A teraz na półrocze III klasy liceum to może wyciągne 3.0 XDXD Ale tak to jest jak sie olewa wszystko i jest sie (cenzura) Już myślę czy by czasem nie zrezygnowac ze studiów i pójśc do wojska
Intel Core duo E6550 (małpa) 2.33GHz | DDR2 Dual Channel 2 x 2 GB Geil Black Dragon | Asus 8800 GTS 320 MB | Creative Sound Blaster Audigy | Twardziel 520 GB | Asus P5LD2-SE
The gods made Heavy Metal and they saw that it was good
Musze się pochwalić. Ostatnio na geografii oddawała sprawdziany. Dostałem najlepszą ocenę w klasie. 2+. ;D Tragedia, liczyłem na 4 w sumie....
Z polskiego mi słabo idzie (na razie mam 4,3,3,1) na piątek Oda do Radości na pamięć (DAM RADE XD OBIECAŁEM TO SOBIE ) no i sprawdzian z romantyzmu... nie rozumiem po co nas takich pierdół uczą.
Z polskiego mi słabo idzie (na razie mam 4,3,3,1) na piątek Oda do Radości na pamięć (DAM RADE XD OBIECAŁEM TO SOBIE ) no i sprawdzian z romantyzmu... nie rozumiem po co nas takich pierdół uczą.
No to nie źle hehe u mnie w liceum na koniec 3 klasy średnia klasy (czyli wszyscy uczniowie z mojej klasy zuzammen do kupy) z biologi była trochę powyżej 2.0 Co do moich średich to nie pamiętam za bardzo wiem że w pierwszej klasie podstawówki byłem wzorowy i że na koniec gimnazjum miałem średnią 4.0, a w liceum nie pamiętam, ale wiem że była niższa, jak to mówią zdolny, ale leńAdamo pisze:Ostatnio na geografii oddawała sprawdziany. Dostałem najlepszą ocenę w klasie. 2+
No i dzisiejszy dzień, polski - pyta z zadania domowego, do odpowiedzi bierze itd. 2 godziny miałem akurat, końcówka pierwszej, mówi: Maciej, przeczytaj zadanie. Nie mam. To jedynka. Cos mu tam tłumaczy, po jakis 2-3min dzwonek... ten sie śmieje kto sie śmieje ostatni, końcówka drugiej lekcji: Adam, przeczytaj zadanie, nie mam, wykład, 2-3min dzwonek....
w 6 klasie miałem ~4.8 i wtedy coś jeszcze robiłem ,
w 3 gim miałem ~4.1 ale już nic nie robiłem (ściągi itp.. ^^) ogólnie totalna olewka,
teraz w 1 tech będę miał jakieś 3.8-4.0 i się trochę uczę... ^^
w 3 gim miałem ~4.1 ale już nic nie robiłem (ściągi itp.. ^^) ogólnie totalna olewka,
teraz w 1 tech będę miał jakieś 3.8-4.0 i się trochę uczę... ^^
musze tez sie pochwalić. 2,33 na półrocze II liceum XD sądze ze to nie dlatego ze sie nie uczę i mi sie nie chce, po prosru jestem (cenzura)
Intel Core duo E6550 (małpa) 2.33GHz | DDR2 Dual Channel 2 x 2 GB Geil Black Dragon | Asus 8800 GTS 320 MB | Creative Sound Blaster Audigy | Twardziel 520 GB | Asus P5LD2-SE
Na półrocze: 4,9
Na koniec roku: prawdopodobnie 5,1
4 - rosyjski
6 - religia (to za zachowanie na lekcji, nie rozwalam klasy jak inni, odrabiam lekcje na inne przedmioty ), informatyka i W-F
Na koniec roku: prawdopodobnie 5,1
4 - rosyjski
6 - religia (to za zachowanie na lekcji, nie rozwalam klasy jak inni, odrabiam lekcje na inne przedmioty ), informatyka i W-F
Odp.: Pochwal się swoją średnią
ja to w 3 gimnazium miałem na półrocze chyba 3.9 ale na koniec to pamiętam że 4.2 miałem i to na prawdę nic sięnie ucząc w domu (tyle co na lekcjach, przerwach) ani nawet ściąg nie robiłem.
w liceum to gorzej mi już szło (bo jak się chce dobrą średnią to jednak trzeba już się trochę chociaż uczyć) no i na koniec 3 LO miałem 3.3 chyba ale maturę mam z pierwszego podejścia (nawet już ilości punktów nie pamiętam) no a teraz studia i zobaczymy jak będzie
w liceum to gorzej mi już szło (bo jak się chce dobrą średnią to jednak trzeba już się trochę chociaż uczyć) no i na koniec 3 LO miałem 3.3 chyba ale maturę mam z pierwszego podejścia (nawet już ilości punktów nie pamiętam) no a teraz studia i zobaczymy jak będzie
3.21 - klasa maturalna, technik informatyk (nie idźcie na ten kierunek, jeśli nie macie pewności że będą was uczyć porządni nauczyciele przedmiotów informatycznych...) matura za kilka miesięcy ;]
4,2 IIIgimnazjum.
Na koniec liczę na 4,8.. Nie jest to trudne, tylko bym musiał zacząć się uczyć.
Na koniec liczę na 4,8.. Nie jest to trudne, tylko bym musiał zacząć się uczyć.