stachu pisze:roberthinio
A czułem, że mój nick będzie trudny do napisania..
nie no luz.. żartuje..
Ogólnie to aż tak bardzo nie zauważyłem, że jakoś forum zamiera. Były gorsze momenty według mnie. Pisałem nawet wtedy do
Iwana co by zrobić śmiesznego żeby coś się działo (i były jeszcze parę pomysłów.. ale ciii...).
Jeżeli chodzi o mnie to na forum jestem prawie, że cały czas. Niby jest szkoła ale u mnie to polega na spakowaniu się rano i rozpakowaniu następnego dnia przed szkołą (czyli ogólnie nic nie robię, o dziwo średnia 4.5 około.. więc na poziomie.. ). Dlatego bardzo długi czas spędzam przed komputerem podczas dnia (około 5 godzin). Nie mam w co grać dlatego siedzę na necie i odwiedzam forum co 10 minut zobaczyć czy nie ma nowych postów. No chyba, że jestem czymś bardzo zajętym to wtedy wejdę jak będę miał czas. Ogólnie od zawsze dużo czasu spędzam na forum.
Dlatego nigdzie się nie podziałem. Jestem tutaj cały czas.
Pewnie spytacie dlaczego nie piszę...
Otóż jest kilka powodów:
- horrory mnie nie interesują
- nie znam się na sprzęcie komputerowym (ta całe wasze karty graficzne, procki, zasilacze itp. to dla mnie czarna magia...)
- mam za słabego kompa, żeby móc uczestniczyć w dyskusjach na temat nowych gier i w odgadywaniu screenów (chociaż w tym drugim to ma mało do znaczenia.. ale najczęściej podajecie screeny z jakiś innych konsol, albo jakieś starocie jak mnie jeszcze na świecie nie było...)
- w temacie o Hip-Hopie nikt się nie wypowiada. Może jak znajdę czas to go odświeżę porządnie.. chociaż znając życie ja podam interesujące nuty i nikt nie odpisze...
- branie udział w zabawach jakoś mnie nie kręci
Piszę na forum najczęściej jak mam jakiś problem. W dyskusjach rzadko biorę udział z wyżej wymienionych powodów.
To tyle o mnie. Mówię jeszcze raz: nigdzie się nie podziałem... jestem tutaj cały czas ale nie mam o czym pisać. Nie zdziwiłbym się jakbym był najczęściej odwiedzającą osobą na forum...
chociaż u mnie to polega na tym, że wchodzę, oglądam czy są jakieś posty, przeczytam i wyłączam. Bo zaległości nie mam żadnych...