Screeny z Need for speed: Shift
szalmar pisze:Ale w starszych wersjach NFS był już, tylko z tego co pamiętam, nie było rąk kierowcy ;D NFS III, IV, Porsche
W Porsche są ręce na kierownicy, we wcześniejszych (NFS: 1,2,3,4!!!) jest widok z kabiny, ale bez rąk (nie wspominając już o takich błahych rzeczach jak rozglądanie się w kabinie). Taki "Slideshow" też był reprezentatywną rzeczą serii NFS...
mad_prince pisze:Jak myslicie? będzie hit?
Pewnie że będzie - przecież każdy 13 latek musi miec NFSa
mad_prince pisze:ja się tylko boję tego, że teraz uderzyli w inną stronę i nie będzie innych widoków oprócz tego zza kierownicy.
Pewnie nie, bo to za krótki czas od ostatniej premiery NFSa zeby stworzyć coś dobrego. Nie można teraz miec wszystkiego
Za dużo już gniotów z cyklu NFS widziałem żebym nastawiał się na powrót klimatu NFSów sprzed epoki Underdownów
mad_prince pisze:PS. Maciek się kiedyś pytał o jakis popularny portal w czarnej tonacji. Oto i on
Brawo! Znalazłes jakąś stronkę po kilku miesiącach poszukiwań, co tylko potwierdza że miałem i mam rację ;P
stronkę już miałem wcześniej i mam nawet więcej takich, po prostu wcześniej nie miałem PSP więc po co mi byłaby taka strona? teraz była okazja>>m_p