jak zdobyć bete windowsa 7?
Wszystko co związane z systemami operacyjnymi - problemy, uwagi, opinie.
• Strona 1 z 1
Re: jak zdobyć bete windowsa 7?
Najlepiej ściągnąć ze strony Microsoftu :
Kod: Zaznacz cały
http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx
Dodam tylko że najnowszą wersją nie jest beta a RC Windows 7 i nie ma oficjalnego spolszczenia. Oficjalne spolszczenie będzie za pół roku do kupienia za 1000zł wraz z premierą Windows 7 RTM.
Tak ale wiem że spolszczenie jest więc prosiłbym o linka
Co do bety ze ściągnięciem już sobie poradziłem teraz niech mi ktoś powie czy instaluje się to z poziomu windowsa czy należy przez BIOS?
Co do bety ze ściągnięciem już sobie poradziłem teraz niech mi ktoś powie czy instaluje się to z poziomu windowsa czy należy przez BIOS?
Ze strony Microsoftu nie można nic ściągnąć, bo nie można utworzyć Live ID, które jest potrzebne do rozpoczęcia pobierania.
Takie coś wyświetla się po każdej próbie rejestracji...
Wszelkie mirrory są na rapidzie i do tego w partach...
Kod: Zaznacz cały
Podczas tworzenia konta wystąpiły problemy techniczne z usługą Windows Live ID. Aby rozpocząć korzystanie z usługi Windows Live dziś, uzyskaj pomoc teraz, kliknij tutaj, wybierz opcję Windows Live ID i skopiuj kod poniżej, a następnie wklej go do formularza.
Wszelkie mirrory są na rapidzie i do tego w partach...
stachu ściągłeś betę? A my już używamy RC Na ww. podanej stronie masz opisaną instalację Windows 7 RC. Jeżeli jest dla Ciebie zbyt skomplikowana lub niejasna najlepiej będzie jak dasz sobie spkój z tą prostą czynnością, bo później będzie już tylko trudniej Wersja testowa produktu nie jest dla wszystkich, tylko dla tych którzy co najmniej wiedzą co z tym zrobić
ściągnałem RC a live id już miałem dzięki xbox live co do instalacji grzecznie się spytałem i już wszystko wiem co z tym spolszczeniem?
Owszem, jest oficjalne spolszczenie - czytaj. Komputer Świat nr. 13/2009 str. 39.Maciek pisze:nie ma oficjalnego spolszczenia. Oficjalne spolszczenie będzie za pół roku do kupienia za 1000zł
KŚ 13/2009 pisze:WARTO WIEDZIEĆ: (...) >nowy system Microsoftu ma polską wersję językową(...)
7. Klikamy na Install updates. Windows zacznie ściąganie aktualizacji. Gdy proces ten skończy się, klikamy na Restart now. Po restarcie powtarzamy czynności z kroków 1 i 2 niniejszej wskazówki. Z listy dialogowej Choose a display language wybieramy opcję polski. Klikamy na Apply, OK i Log off now. Polska wersja pojawi się po ponownym zalogowaniu.
Wtedy jeszcze nie było I zauwaz też, że chodziło o spolszczenie do Windows 7 beta (którego i tak dalej nie ma), a Ty mówisz o spolszczeniu Windows 7 RC, które jest juz od dłuższego czasu dostępne w automatycznych aktualizacjach Windowsa.Dragon2006 pisze:Owszem, jest oficjalne spolszczenie