[Pomoc] Corrupted Data na Memorce do PS2
Dzien jak co dzień, włączam PS2, tym razem do konsoli wsadziłem grę Stuntman Ignition. Pierwsze włączenie, oglądam filmiki początkowe, twórców, intro, no i nastał czas na informację o save do gry. Klikam ok, żeby zapisało stan gry na memorce, i tu widzę informację, "[...] Corrupted Data [...]". Na początku nie wiem o co chodzi, ale dobra, spróbowałem własnoręcznie zapisać grę, nie idzie, Corrupted Data, no to wyłączyłem grę, wchodzę w konsolce do "Browser", patrzę na memorkę, savy się wczytują, ładnie wszystko idzie, pokazują się moje savy z gry, miejsce na memorce jest, idę po strzałkach na dół, i widze jakiś dziwny niebieski kwadracik, "Corrupted Data", nieznana ilośc miejsca, nie idzie usunąć, ani zkopiować, nic.
Więc tak, zajrzałem w Google, dowiedziałem się że karta pamięci padła, muszę kupić nową. I 50zł na 8Mega pójdzie...
Ale, co z moją memorką?
Czy moja memorka nadaje się teraz do wyrzucenia? (A jeśli tak to do komunalnego? )
Czy jeśli będę grał dalej na tej memorce, i zrobię jakiś save, to moje pozostałe savy też będą "Corrupted Data"?
Czy mogę dalej normalnie grać na tej memorce z wyjątkiem tej jednej gry?
Czy gra mi zrobi "Corrupted Data" na nowo kupionej memorce?
Ogólnie rzecz ujmując, co ja mam teraz zrobić?