Firefox - problemy z logowaniami
Posiadam najnowszą wersję przeglądarki Firefox [3.5.2]. Po formacie dysku wszystko wgrałem, zaimportowałem stare zakładki. Mam w ulubionych min. naszą klasę i facebooka. Na nk i FB mam zapamiętane hasła. Gdy wchodzę np. na http://www.nasza-klasa.pl, wybieram swojego usera i hasło już jest. Klikam Zaloguj. I nic. Dalej to samo, tj pozostaje ekran logowania, ale nie ma żadnego info o błędnym haśle itp. Jednak gdy kliknę wtedy w zakładkach ponownie na link do naszej klasy, strona otwiera się i - jestem zalogowany.. NK podczas działania także jest dziwna, gdy dodam komentarz pod zdjęciem - nie widać go, dopiero jak odświeżę stronę.. Gdy zaproszę kogoś do znajomych - nie ma napisu, że zaproszenie zostało wysłane, jednak osoba została zaproszona.. Podobnie z Facebookiem, tam można zalogować się normalnie, ale później strona nie działa jak powinna.. Część elementów strony w ogóle się nie wyświetla.. dziwny problem, czyściłem już w przeglądarce wszystko co się da i przeinstalowywałem ją.
W IE 6.0 jest normalnie.
Z góry dzięki za pomoc ; )
EDIT:
P.S.: Mam takie problemy jednak z każdym logowaniem.. każda strona, która wymaga logowania nie działa teraz poprawnie.. np. loguję się i od razu napis: Twoja sesja minęła itp.. nawet na fotosik.pl nie mogę się zalogować.
Podczas próby wylogowywania z NK Konsola błędów wygląda tak: