[szukam] Dobre, tanie biuro podróży organizujące wycieczki
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
• Strona 1 z 1
Witam. Jak w temacie. Jakie biuro podróży możecie mi polecić? Z reguły chyba każde biuro podróży wycieczki organizuje, no ale. Interesuje mnie coś jak Egipt albo Tunezja coś takiego. Cena to 1000 PLN lub pare złotych więcej. Wiem, ze już można dostać nawet od 950 zł, ale nie wiem jakie biuro wybrać. Dobre, sprawdzone. Dzięki i pozdrawiam.
Re: [szukam] Dobre, tanie biuro podróży organizujące wyciecz
sprawdź alfa star, zwłaszcza jeśli interesują cię takie kierunki jak Egipt czy Tunezja, mają spory wybór wycieczek. A ceny dość ciekawe, ja w zeszłym roku poleciłam do Egiptu za trochę ponad tysiąc, teraz też czaję się na jakąś fajną promocję :-)
Re: [szukam] Dobre, tanie biuro podróży organizujące wyciecz
najlepiej to idź do jakiegoś biura typu "Marzenka" w Twojej okolicy. Biura takie są tak naprawdę tylko pośrednikami, a nie organizatorami i mają ofertę (prawie) wszystkich biur podróży, które wycieczki organizują (itaka, alfa star, triada itd). Potem możesz np iść do takiego biura i zobaczyć ile taka wycieczka kosztowałaby bez pośrednika.
Ja byłem z Itaki na Wyspach Kanaryjskich i żadnych problemów nie miałem, kompetentni pracownicy, wszystko jak w umowie.
Ja byłem z Itaki na Wyspach Kanaryjskich i żadnych problemów nie miałem, kompetentni pracownicy, wszystko jak w umowie.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"