[Szukam] Dobry pad do PS2.
Problemy były już wcześniej, ale wystarczyło <font color=red><b>po prostu</b></font> zmienić położenie kabla na podłodze albo odłączyć i podłączyć spowrotem, niestety, teraz już nic nie działa, nawet nie muszę go odłączać, po 2-3 sekundach wraca do sprawności, po menu mogę serfować, ale kiedy wcisnę przycisk do kontynuacji wyścigu (który wcześniej pad zapałzował), to przejedzie mi samochód 1 setną sekundy i znowu ten komunikat.
Ale cóż, nic nie trwa wiecznie, więc wypada kupić nowy kontroler, i tu właśnie się zastanawiam, może wy macie jakiś dobry kontroler i możecie mi doradzić który kupić?
Widziałem że najpopularniejsze są pady od firmy MadCatz, oferują kontrolery zwykłe jak i o 10% mniejsze (co ciekawe jak w ręce wygląda ), pady na zwykły kabel, ale także te bezprzewodowe (na baterie? , przyznam że nie grałem jeszcze nigdy na czymś bezprzewodowym, i nie wiem jak to funkcjonuje jeżeli chodzi o zasilanie, zasięg, by móc normalnie grać...)
Ceny wahają się od 40-120zł, co jest chyba dość niedorzeczne by do tak starej konsoli takie drogie pady sprzedawać. Ale te tanie to aż chętnie by się brało.
Więc jaki wybór mam zaakceptować? Może ktoś doradzić?
PS. Wiem że na allegro stacjonują chińskie podróbki, więc ten sklep raczej odpada, chyba że jakiś inny sklep wystawia tam swoje przedmioty dla większych zysków, to już mógłbym brać.
Myślę, że nie zrobiłem chyba źle tego tematu, proszę o pomoc, łaskę i zrozumienie.