[problem] Wtyczka Illimitux do Firefox
Witam. Mam pewien problem. Postanowiłem pooglądać sobie jakieś seriale na Megavideo. Wiadomo - upierdliwy limit daje o sobie znać, a więc człowiek jakoś stara się sobie radzić, więc postanowiłem zassać wtyczkę Illimitux do Firefoxa. No i wszystko pięknie - oglądam trochę filmu (nie wiem, ok. 30 minut) i nagle wyskakuje mi komunikat, że skończył się limit (przypominam, że film był otwarty w oknie Illimituxa, nie Megavideo. Zdziwiłem się, bo gdy miałem wcześniej Illimituxa to oglądałem normalnie. Teraz wyskakuje mi limit, na wtyczce, która ma ten limit omijać. Paranoja jakaś. Wie ktoś o co chodzi? Czyżby Megavideo znalazło sposób by znów narzucić limit - nawet na wtyczce? Daje się słyszeć pogłoski, jakoby Megavideo ewoluowało w tej materii? Nie wiecie o co chodzi?
PS. Nie wiem, czy jest to nielegalne - wydaje mi się, że nie, bo filmów nie ściągam a oglądam je w internecie. Jeśli jest to nielegalne, to nie wiedziałem, jednak jeśli nie jest, to proszę o pomoc.
PS. Nie wiem, czy jest to nielegalne - wydaje mi się, że nie, bo filmów nie ściągam a oglądam je w internecie. Jeśli jest to nielegalne, to nie wiedziałem, jednak jeśli nie jest, to proszę o pomoc.