[zabawa] zgadnij jakie to auto
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Odp: [zabawa] zgadnij jakie to auto
Hmmm no trudna zagadka, na pierwszy zut oka to bardzo nijaki samochod, znaczek malo widoczny takze mozna sie co najwyzej domyslac. Zapewne nie jest to ogrinal tylko jakas przerobka i to na dodatek tandetna. Wydaje mi sie ze to Aston Martin, taki charakterystyczny przod do tego logo podobne. Dokladnie modelu nie jestem w stanie okreslic, wogole nie wiem nawet czy marka sie zgadza.
Nie jest to Aston Martin, ani też nie jest to żadna przeróbka. Jest to mało znany (swoją drogą już nieprodukowany) model dość popularnej marki samochodów.
A znaczek z przodu jest unikalny dla tego modelu, ta marka samochodu ma zupełnie inne logo.
A znaczek z przodu jest unikalny dla tego modelu, ta marka samochodu ma zupełnie inne logo.
Dell XPS 1530 | 15.4" WXGA+ | Tuxedo Black | T8300 2,4GHz | 3GB RAM | GeForce 8600 256 DDR3 | 160GB Hard Drive | Bluetooth | 9-cell Battery | Genuine Vista Ultimate |
Ogolnie samochod tak jak pisalem wyglada tandetnie, może przez kolor. Po tym co napisales stwierdzam ze może nie udac sie tego odgadnac no ale bede szperal może znajde:)
kurcze, trudne przód jakby volkswagen, znaczek jakby crysler, a ogółnie jak syrena sport trochę trąci też porschakiem. Trzeba google przegrzebać
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Przeszukanie google grafika może nic nie dać, gdyż zdjęcie wziąłem z pewnego forum, jednakże można zwrócić uwagę na rejestrację, tego dość egzotycznego w Naszym kraju samochodu.
Dell XPS 1530 | 15.4" WXGA+ | Tuxedo Black | T8300 2,4GHz | 3GB RAM | GeForce 8600 256 DDR3 | 160GB Hard Drive | Bluetooth | 9-cell Battery | Genuine Vista Ultimate |
Ford Thunderbird
Ant masz rację, jest to Ford Thunderbird, konkretnie model produkowany w latach 2002-2005. W Polsce samochód raczej rzadko spotykany.
Ooooo, Ford? Hmmm, projektantom sie widac nudzilo:)
Ostatnio zmieniony 22 paź 2011, 22:15 przez Ant, łącznie zmieniany 2 razy.
Łada (Lada) 1600.
Da. Twoja kolej towarzyszu, dawaj, dawaj!
opel tigra
Tak. Możesz mi kupić jak zgadłeś.
Widac ze powypadkowy, przod wymieniany:) Dawajcie jakies trudniejsze ale nie tak jak Mikolaj:)
Mikolaj dobre zdjęcie dał, więcej takich podobnych.
coś prostego
Yyyy.. Opel Tigra ponownie? Jakaś nowsza wersja, brzydka.
Wcześniej bym powiedział, że to jest Opel Corsa Cabrio