[pytanie] Jak uruchomić tryb jailbreak w IPhone 3GS?
Wszystko o telefonach komórkowych GSM.
• Strona 1 z 1
Odp: [pytanie] Jak uruchomić tryb jailbreak w IPhone 3GS?
Tryb Jailbreak? Nie ma czegoś takiego jak "tryb Jailbreak". Jailbreak to łamanie systemu, wgrywa się go poprzez specjalne programy i pliki.
Jeżeli już chcesz wprowadzić iPhone'a w jakiś tryb to DFU. Ostatnimi czasy robiłem to jakiś rok temu, więc nie pamiętam dobrze ale szło to mniej więcej tak: wyłącz telefon, przytrzymaj przycisk power i home przez 10 sekund, puść power i trzymaj home dopóki komputer nie wykryje iPhone'a (telefon musi być podłączony do iTunes).
Jeżeli już chcesz wprowadzić iPhone'a w jakiś tryb to DFU. Ostatnimi czasy robiłem to jakiś rok temu, więc nie pamiętam dobrze ale szło to mniej więcej tak: wyłącz telefon, przytrzymaj przycisk power i home przez 10 sekund, puść power i trzymaj home dopóki komputer nie wykryje iPhone'a (telefon musi być podłączony do iTunes).
Sory jak złamać ten system? No bo co to za telefon bez bluetootha ,bez MMS czy bez kamery
NIE BĄDŹ JEDNOPOSTOWCEM! OTRZYMAŁEŚ POMOC TO TERAZ POMÓŻ INNYM!
Domyślnie iPhone nie ma obsługi Bluetooth i MMS? Za co oni sobie każą taką dużą kasę płacić?Reduks pisze:No bo co to za telefon bez bluetootha ,bez MMS czy bez kamery
Ale wracając do tematu.
Kod: Zaznacz cały
http://goo.gl/xRuwF
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
O ile się orientuję to Bluetooth ma. Ale tylko na wymianę zdjęć iPhone-iPhone. Bynajmniej ja u siebie tą opcję znalazłem.
Dzięki Tom ,i to prawda za co oni nam każą płacić kilka tysięcy za telefon z obsługą bluetooth tylko żeby podłączyć słuchawki bluetooth ,bez nagrywania wideo ,brak MMS .Boże za co? Temat do zamknięcia.
NIE BĄDŹ JEDNOPOSTOWCEM! OTRZYMAŁEŚ POMOC TO TERAZ POMÓŻ INNYM!
Za firmę i design.
Bynajmniej to nie przynajmniej:PBynajmniej ja u siebie tą opcję znalazłem.
Czy to znaczy, że jestem imbecylem? Zawsze myślałem, że to synonim, no ale teraz już wiem o co chodzi, więc czuję się mądrzejszybartek2903 pisze:Bynajmniej to nie przynajmniej:PBynajmniej ja u siebie tą opcję znalazłem.
Czlowiek uczy sie cale zycie i tylko glupi nazwie cie imbecylem