szalmar pisze:...bzdur, powiadomień ..
Hmm prawda jest taka że wszędzie piszą
BZDETY , nieletni którzy myślą
PO FAKCIE , to norma w sieci
To jest właśnie wolność w sieci - wszystko wolno pisać ( co nie łamie prawa ) ale każda wolność jednego usera sieciowego jest ograniczona wolnością innego !
Radzę w " lusterko " spojrzeć - zanim ocenia się innych , to ułatwia życie w sieci bo jakiś " niezrównoważony świr - a znam takiego " sieciowy może "brudy" wyciągnąć i pokazać a wtedy będzie "polewka" zamiast dyskusji .
Powiem otwartym tekstem -
daj sobie spokój z ocenianiem innych w sieci , zacznij od siebie " porządki " - odbierz to pozytywnie jako poradę starszego sieciowego " kolegi " nie sil się na ataki to naprawdę zły pomysł
Ja przez lata w sieci , gdybym miał jednym słowem określić czego ona mnie nauczyła to było by to słowo
POKORA - tylko czas jest stałą w sieci nic po za tym .
Wracając do tematu - to najlepszy przykład na zachowania neodzieci w sieci na stronach www - samo myśli że wszystko mu wolno ale ocenia innych , gdy się je ośmieszzy to od razu tatuś się pojawia .- NORMA
====================================================================================================================================
UZUPEŁNIENIE
Taką odpowiedź dostałem na priv w odpowiedzi na ten post :
( Mod ma "synku" ciutek inne prawa na forum niż user ( a wziął na klatę sprawę ) , a mimo to publicznie mnie przeprosił ,
ty zaś donosiłeś mu przy tym ubliżając mi - byłeś prowokatorem , i się tym chwaliłeś , jeśli nie czujesz różnicy to tylko świadczy o tobie
Jego szczerość poznałem jak donosił na mnie do Moderatora , pokazłem fakty a oceni to sieć ja ci na priv napisałem co o tobie myślę ale nie za bardzo się to nadaje do postu )
Pokazywanie stanu faktycznego "synku" to nie gierki , straszyłeś mnie tutaj Modem i skończyło się to powiedzmy niezbyt przyjemnie , teraz mnie Tatą informatykiem chcesz przekonać abym się zamknął HA HA HA , "strasznie lubię" gdy ktoś mnie chce kneblować w sieci aby swoje neo zachowanie ukryć a TATA - cóż i z rodzicami się znam ! ( zaraz podlinkuję jednego z nich )
Kod: Zaznacz cały
http://img252.imageshack.us/img252/4395/ojciecog.jpg
Oczywiście nie mósisz mi wierzyć ale...powiem tyle poukładany z nigo chłopak ale dostał małpiego rozumu ... a rodzicowi to się nigdy nie podoba
Tak więc ogarnij się i nie potępiaj innych jak sam jesteś nie cacy , skarżyłeś się do Moda teraz do Taty masz zamiar - straszny z ciebie skarżypyta
Co z ciebie wyrośnie ? - bo ze mnie " świr " ale pozytywny .
==================================================================================================================================
Korzystając z prawa do repliki aby nie nabijać postów jak NEO
szalmar >>> " PS. nie życze sobie udostępniania prywatnej korespondencji To brak kultury "
- Z moją prywatną korespondencją mogę robić co chce
- Jak się ma taką sztukę za adwersarza to kulturę trudno zachować .
szalmar >>> "Teraz widać naocznie, że dogadac sie z Tobą nie da normalnym językiem "
- Moderator dał radę
szalmar >>> "Tak więc ogarnij się i nie potępiaj innych jak sam jesteś nie cacy , skarżyłeś się do Moda teraz do Taty masz zamiar - straszny z ciebie skarżypyta Co z ciebie wyrośnie ? - bo ze mnie " świr " ale pozytywny < CYTAT ZE MNIE -.Napisz mi takie zdanie które to potwierdzi. "
- Zrzuty w poście ( podlinkowane teksty )
szalmar >>> "a liczyłem na Twoją 'dorosłość'. "
- I niezawiedziesz się , jako dorosły nauczę ciebie szacunku , masz to u mnie , gorąca klawiatura wyprostuje twoje paluszki , będą ostrożniej wystukiwać obelgi i donosy . TIK TAK
Topi się za każdym zdaniem - norma u NEO
30.01.2012 >
szalmar cytat >>> "Nie jestes w stanie mi zarzucic nic poza dwoma obelgami" < Mylisz się "synku" łamałeś oficjalne stanowisko serwisu , negujesz innych robiąc dokładnie to samo !
Aby była sprawa jasną - przepraszał mnie to fakt - ale chronicznie brzydzę się wszelakiej maści konfidentami ( chyba że dotyczy to PEDO ich trzeba tępić wszelkimi sposobami ) , Mod atakował mnie otwarcie , przeprosił otwarcie i po sprawie , ten dzieciak donosił do Moda , potem się tym chwalił , licząc na swój staż na serwisie że będzie chroniony , a przeprosić chciał po cichu i w dodatku bezczelnie uznał że to on uważa sprawę za zamkniętą HA HA HA
I tak by było !!! - dlatego takie pajace jak ty są silne tylko w sieci - i zza klawiatury donoszą , prowokują , ubliżają .
Priv ( poniżej ) do NEO prawdziwy ale po tym :
Trzeba było 17 stoletnie dziecko które się powołuje na tatusia , uświadomić że może jego tatuś to jakiś lamer i ma zwyczaj odpuszczać ublizającym dzieciom ale ja nie - PROSTE
szalmar pisze:co ty chcesz gnoju wyjaśniać mam ponad cztery dychy ale jakbym cię drapnął w łapki to byś się posrał , 110 prawie dwa metry i trenuję dłużej niz ty żyjesz a ty smarkaczu mnie od czubów dajesz , jesteś obrotny , sram na to !!! jak ja siedziałem w klimatach to ty ojcu z jajka na jajko ojcu skakałeś
szlamar cytat >>> " to osądza mojego ojca o PEDO (oh ah a taki jestes przeciwn " -
myślałem że to tylko NEO , ale do tego inteligentne inaczej jego wypocina dotyczy - " to ty ojcu z jajka na jajko ojcu skakałeś " - HA HA HA nawet nie skomentuję , powiedz tatusiowi to ci wytłumaczy , może chociaż to ! - znowu neowtopka
ale to moja ocena - NEO się chwyta priva , więc proszę bardzo tu macie całość , w D mi wchodził swoimi przeprosinami , które mi wiszą kalafiorem więc mu pojechałem na priv a
NEO ubliżało mi publicznie , ja nie mogłem przecież to dziecko , co by tata powiedział
Oto priv w całości .
http://img638.imageshack.us/img638/219/neoniepisz.png
Myślał że naubliża publicznie , po cichu przeprosi i dalej będzie pajacował - VETO !!!
==================================================================================================================================
UPOWAŻNIENIE - Uważam jednak że każde dziecko w sieci ma prawo do ochrony przez rodzica , niniejszym upoważniam Admina serwisu do podania mojego e-mila rodzicowi usera szalmar - jeśli będzie zawierał imię i nazwisko
(
Luzik - przyzwyczaiłem się do takich typków )
na THE END - Lepiej gorzej wesoło zawsze
NEO - KILLER Z Dani - wąsy mu urosły a odwaga znikła HA HA HA
http://img845.imageshack.us/img845/5704/neoodwaga.png
>>> http://www.goldenline.pl/kamil-dabrowski12