Bilety na Euro 2012 - handlarz ma dostęp do kont biletowych
Szczegóły w opisie filmiku na You Tube .
W czasie Euro będzie zapewne zadawane pytanie :
- Skąd tyle lewych biletów ? - wspomnijcie wtedy ten temat .
Cóż jak wszystko o nich wiadomo do dawna , to trudno aby ktoś się nie skusił - HA HA HA
Zapewne jakieś "orły" sieciowe - temat na luziku , dla mnie to kabaret !
1 - Handlarz biletami zna procedury biletowe i ma dostęp do kont biletowych :
- W sumie uefa , msw - powinny o nim wiedzieć więc nie potrzebnie się chyba czepiam , ma znajomych w msw więc chyba mam ...
- UZUPEŁNIENIE : 16.02.2012 - Konik zniknął , już nie jest znajomym kontaktem .
2 - Geodeta zna specyfikacje "papierowe" :
3 - Do tego hacker który mnie chciał zabić i można drukować ile wlezie HA HA HA - tutaj dyskutowali sobie we trójkę :
( usunięte konto to konto handlarza biletów )
Ale jak to przy żłobie , nawet tak obfitym jak Euro gdy "świnka" zostanie odsunięta od koryta wtedy kwiczy
Hipotetycznie
Jest komplet - Handlarz rozprowadzi , geodeta - wydrukuje , hacker - może stworzyć lipne stronki aby " łapać fr....rów ".
A "szyją Wam buty" - to pewne ! - sam się tym chwalił że " szyje "
Na prośbę handlarza , ciągnę ten kabaret - bawi mnie to
( dzięki za uznanie )
Powiem Wam w tajemnicy że straszył mnie prokuraturą ( kto poszuka ten znajdzie ) więc mu ciutek pojechałem na FB .
Kukły - znikają a kto prowadzi Wasze konta biletowe - poszukajcie sobie drodzy Internauci - Taki żarcik
- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -
Mój komentarz - lepiej gorzej wesoło zawsze
Czas leci , koryta zostaja HA HA HA
Tylko zawartość ich się zmienia - kiedyś pietruszka teraz bilety
Do młodych - tak było naprawdę , pietruszkę się spod lady i po znajomości kupowało HA HA HA - była kasa nie było towaru .
Dla mnie ten temacik to kabaret[/center] Aby sprawa jasną była - wiszą mi jak kilo kitu bilety na Euro 2012 , ale że macza w nich dzioba mój " pupilek sieciowy " więc wypociłem ten temacik .
W czasie Euro będzie zapewne zadawane pytanie :
- Skąd tyle lewych biletów ? - wspomnijcie wtedy ten temat .
Cóż jak wszystko o nich wiadomo do dawna , to trudno aby ktoś się nie skusił - HA HA HA
Zapewne jakieś "orły" sieciowe - temat na luziku , dla mnie to kabaret !
1 - Handlarz biletami zna procedury biletowe i ma dostęp do kont biletowych :
- W sumie uefa , msw - powinny o nim wiedzieć więc nie potrzebnie się chyba czepiam , ma znajomych w msw więc chyba mam ...
- UZUPEŁNIENIE : 16.02.2012 - Konik zniknął , już nie jest znajomym kontaktem .
Kod: Zaznacz cały
Konik procedury :
http://img525.imageshack.us/img525/6763/uefaprocedury.png
2 - Geodeta zna specyfikacje "papierowe" :
http://img819.imageshack.us/img819/9821/geodetavert.png
3 - Do tego hacker który mnie chciał zabić i można drukować ile wlezie HA HA HA - tutaj dyskutowali sobie we trójkę :
( usunięte konto to konto handlarza biletów )
Hacker,konik,geodeta - dyskusja :
http://www.goldenline.pl/forum/1592268/bilety-na-euro-2012-dystrubucja-forma-logistyka/s/4
Ale jak to przy żłobie , nawet tak obfitym jak Euro gdy "świnka" zostanie odsunięta od koryta wtedy kwiczy
Hipotetycznie
Jest komplet - Handlarz rozprowadzi , geodeta - wydrukuje , hacker - może stworzyć lipne stronki aby " łapać fr....rów ".
A "szyją Wam buty" - to pewne ! - sam się tym chwalił że " szyje "
Na prośbę handlarza , ciągnę ten kabaret - bawi mnie to
( dzięki za uznanie )
Powiem Wam w tajemnicy że straszył mnie prokuraturą ( kto poszuka ten znajdzie ) więc mu ciutek pojechałem na FB .
Kukły - znikają a kto prowadzi Wasze konta biletowe - poszukajcie sobie drodzy Internauci - Taki żarcik
- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -- KLIK -
Mój komentarz - lepiej gorzej wesoło zawsze
Czas leci , koryta zostaja HA HA HA
Tylko zawartość ich się zmienia - kiedyś pietruszka teraz bilety
Do młodych - tak było naprawdę , pietruszkę się spod lady i po znajomości kupowało HA HA HA - była kasa nie było towaru .
Dla mnie ten temacik to kabaret[/center] Aby sprawa jasną była - wiszą mi jak kilo kitu bilety na Euro 2012 , ale że macza w nich dzioba mój " pupilek sieciowy " więc wypociłem ten temacik .