Zamieszki, co wy o tym sądzicie?
Co sądzicie, o bójkach Polsko-Rosyjskich?
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Jakim pochodzie? Był jakiś zorganizowany pochód Rosjan?MrGramy4Fun pisze:Mówię, o pochodzie Rosyjskim w Polsce.
Maciek pisze:Jakim pochodzie? Był jakiś zorganizowany pochód Rosjan?MrGramy4Fun pisze:Mówię, o pochodzie Rosyjskim w Polsce.
Jeżeli zadymy widziałeś tylko w TV, to to co widziałeś w TV podziel przez 3.
A czy ja gdzieś napisałem, że dostała karę za to co się działo po czy przed meczem? Czytanie ze zrozumieniem.Kara zostrala nalozona glownie za incydent na meczu i niedozwolone hasla, a nie to co sie dzialo po czy przed meczem bo to dla UEFA jest juz mniej istotne.
Patriotami może się czują, Rosyjskimi patriotami. Bo jak nam UEFA dowali za to karę np. -1 punkt w grupie lub coś podobnego (oby się skończyło na karach pieniężnych) to "na rzucaniu butelkami w Rosjan" wyjdą lepiej Rosjanie, a nie bandyci z Polski.MrGramy4Fun pisze:Najlepsze, że ci którzy rzucali butelkami i kamieniami w Rosjan czują się wielkimi patriotami...
W przeszłości zawiozłem sobie wyniki lotto. Nie chce się dzielić wygranąbartek2903 pisze:Jakis skok w przeszlosc miales? Czemu sie nie podzieliles?
A istnieje jakiś "biały" i "niewinny" wielomilionowy naród, w który nie znajdzie się kilku chuliganów? Nic nie usprawiedliwia zamieszek.Sarita pisze:ale Rosjanie tacy bardzo biali i niewinni to nie sa.
Mówisz o każdych zamieszkach czy tylko o tych dotyczących bójek podczas Euro?Nic nie usprawiedliwia zamieszek.