Czy sygnatórki powinny być dostępne
Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Forum.
• Strona 1 z 1
Piszcie i głosujcie czy sygnatorki(małe obrazki w podpisie) powinny byc dostępne (chociaż takie małe 300x100 plz Admin...)
Re: Czy sygnatórki powinny być dostępne
Zagłosowałem na "nie"
Dlaczego - prosze bardzo: tematy28/sygnaturki-vt2273.htm Tu są wystarczające argumenty moje i innych Użytkowników
P.S - wątpie, aby Maciek się zgodził...
Dlaczego - prosze bardzo: tematy28/sygnaturki-vt2273.htm Tu są wystarczające argumenty moje i innych Użytkowników
P.S - wątpie, aby Maciek się zgodził...
Kolejna wojna z Maćkiem! Napierw pierwsza wojna forumowa, czyli YOU w podpisie. Druga to utworzenie nowej grupy, narazie nikt nie odniósł zwycięstwa. Teraz trzecia wojna - wojna o sygnaturki... ...
P.S. Chociaż małe powinny być. Np. 100x200. Zaglosowałem na TAK, chiaż wątpie, że ten pomysł przejdzie... ...
P.S. Chociaż małe powinny być. Np. 100x200. Zaglosowałem na TAK, chiaż wątpie, że ten pomysł przejdzie... ...
A ja jestem na "tak"... Może chociaż takie tyci-tyci ?
Była jeszcze wojna o avatary z innych serwerów.
Jak narazie moje stanowisko jest jedno i nadal zostaje: brak obrazków w podpisach. Dlaczego? Bo niepotrzebnie powodują długie wgrywanie się stron z forum na słabych łaczach internetowych i odciągają uwagę od tego co najważniejsze - Waszych postów!
Jak narazie moje stanowisko jest jedno i nadal zostaje: brak obrazków w podpisach. Dlaczego? Bo niepotrzebnie powodują długie wgrywanie się stron z forum na słabych łaczach internetowych i odciągają uwagę od tego co najważniejsze - Waszych postów!
Tak to prawda, popieram Maćka. Ja mam złącze 128 dlatego zagłosowałem na "NIE". To najlepsze forum o tematyce"NIEWAREZOWEJ"Maciek pisze:odciągają uwagę od tego co najważniejsze - Waszych postów
Oto mój post z innego tematu (ale tematy bardzo podobne)Z jednej strony to dobrze a z drugiej zaś źle:
Dobrze (że się nie da, bo):Źle (że się nie da, bo): Nie można pokazać obrazka którego się lubi lub <font color=red><b>po prostu</b></font> jakiegoś śmiesznegomad_prince pisze:1. Zwalniają ładowanie strony
2. Niepotrzebnie rozciagają dlugośc postu
3. Rozpraszają uwage
P.S. Proszę nie myśleć że "nabijam" posty (bo w sumie po co )
Według mnie tak, nie duże ale małe. To raczej nie zaśmieci danego postu.
A ja zagłosowałem na tak,Macieknie zgodziłeś sie avatary z innego serwera to sie zgudz na Sygnaturki...
Albo zrobisz sugnaturki, albo avatary, albo sie zbuntuja wszyscy...
I tak mi niepotrzebne sa sygnaturki
Albo zrobisz sugnaturki, albo avatary, albo sie zbuntuja wszyscy...
I tak mi niepotrzebne sa sygnaturki
to po (cenzura) glosowales na tak?. Ja bym proponowal udostępnic sygnaturki powiedzmy na tydzien. Wtedy sami zobaczycie jaki sie syf zrobi i jakie to jest wkurzajace dla oczu ;pSebekzosw pisze:I tak mi niepotrzebne sa sygnaturki
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Szczerze to nie wiem, mialem nacianac nie, ale nie wiem czemu na tak zaglosowalemmad_prince pisze:to po (cenzura) glosowales na tak?.
Nawet dobry pomysł - zobaczylibyśmy jak to wygląda.mad_prince pisze:Ja bym proponowal udostępnic sygnaturki powiedzmy na tydzien.
Jednak ja nadal jestem przeciw sygnaturkom - ludzie będą sobie robili najwieksze jakie się da, a będą wchodzić na Forum raz na miesiąc, co jest bez sensu.
Maciek juz sie wypowiedział i dał jasno do zrozumienia, że narazie nie ma co marzyć o sygnaturkach -==- POPIERAM i aby tak zostało...
A wejdźcie sobie na jakiś warez i powpiepszajcie sygnaturki 800*600!! Tu liczy się tylko treść postów a nie ich oprawa!! Zdecydowanie NIE!!