Nasze opowiadania
Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Forum.
• Strona 1 z 1
Myślę, że mógłby zostać utworzony dział: Wasze opowiadania. Jakby komuś się chciało to mógłby zaprezentować swoje prace. Ja np bardzo lubię pisać. Co o tym myślcie?
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2006, 20:00 przez Ebon, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Nasze opowiadania
no niewiem to juz mozna napisac temat w na luzie :oczami:
Pozdrawiam wszystkich czytających mój podpis, żyjcie długo i szczęśliwie
Wreszcie jakiś sensowny pomysł Jednak sądzę że taki dział miałby małą popularność. Można np. założyć subforum w South Parku "Wasza twórczość". I tam mozna byłoby wrzucać swoje opowiadania, grafiki, itp.
PS: Chętnie przeczytałbym twoje opowiadanie
Nom, z tą popularnością to ciężko by było. Teraz nikomu nic nie chce się robić Ale na innym forum widziałem podobny dział i było tam bardzo dużo opowiadań Na razie zacząłem pisać opowiadanie na podstawie gry Fable. I rozdział już jest. Jestem w trakcie pisania drugiegoAlkohol pisze:Wreszcie jakiś sensowny pomysł Jednak sądzę że taki dział miałby małą popularność. Można np. założyć subforum w South Parku "Wasza twórczość". I tam mozna byłoby wrzucać swoje opowiadania, grafiki, itp.
Jak wszyscy by na to polecieli to pewnie byłby stworzony taki temat.Też btm sobie poopisywał jakieś opowiadania
Myślę, ze to dobry pomysł i jak napisał:
. Chyba właśnie byłoby to najlepszą decyzją.Alkohol pisze:Można np. założyć subforum w South Parku
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
Rózne, własne opowiadania, opowieści na podstawie gier, śmieszne historyjki.ziomuś pisze:O czzym mogą być te opowiadania??
hmm coś mi sie kojarzy, ze zakladalem tutaj juz taki temat daaaaawno temu, ale nie moge go znaleźć, wiec pewnie zostal usunięty. Ja zarzuce od siebie romans sredniowieczny napisany w I klasie LO na jezyk polski. nie martwcie sie, nie sa to jakies nudne wypociny, tylko dośc ciekawe podszyte humorem opowiadanie (to nie jest moja opinia, tylko osób, ktore je czytaly)
PS. uprzejmie proszę dawac wasze opowiadani w forumie zalaczników, a nie wklejac je do postów. posty takie bede usuwane.
moje wypociny
PS. uprzejmie proszę dawac wasze opowiadani w forumie zalaczników, a nie wklejac je do postów. posty takie bede usuwane.
moje wypociny
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
mad_prince, super opowiadanko Nie przepadam za taką tematyką ale to mi sie podoba
Wyszystkich zainteresowanych zapraszam do South parku.
Może normalnie umieszczać te opowiadania, bo ludziom nie chce się ich chyba pobierać
a wyobrazasz sobie moje opowiadanka (10 stron) wklejone w posta? no chyba nie bardzo
No może A jak wstawić tam, gdzie ty wstawiłeś: www.members.lycos.co.uk ?mad_prince pisze:a wyobrazasz sobie moje opowiadanka (10 stron) wklejone w posta? no chyba nie bardzo
to nie jest temat o hostowaniu plików