Zależy Ci na ilości postów?
Bo mnie nie, no bo i po co? Moge mieć np: 100% i co z tego? Wolę pisac mniej a na temat, niż więcej a nie na temat.
Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Forum.
Yakoob pisze:Nie zależy mi na postach,bardziej na liczniku "pomógł"
No ale bez powodu by tego nie zrobił. Ja jako że zazywczaj ubywało mi postów zamiast przybywać zaczołęm się starać i jak narazie tylko niektóre(pojedyńcze) posty są usuwane.Myśle że posty to znak obecności i uczestniczenia w życiu forum i m.in.Yakoob pisze: pamiętacie jakie były żale, gdy Maciek usunął każdemu userowi po kilkadziesiąt i kilkanaście postów ? Płakaliście z rozpaczy...
To po pierwsze!Yakoob pisze:Z resztą, nikt się nie przyzna do tego, że zależy mu na ilości postów.
No i tu też się zgadzam, szkoda tylko że mało kto daje punkty za pomoc no ale trudno.Yakoob pisze:Nie zależy mi na postach,bardziej na liczniku "pomógł" bo to chyba nie jest złe.
Ja nawet tego nie zauważyłemYakoob pisze:A pamiętacie jakie były żale, gdy Maciek usunął każdemu userowi po kilkadziesiąt i kilkanaście postów ?
Ja używam stylu w którym nawet nie pokazuje rangTom pisze:No właśnie czy zależy Wam na ilości postów jakie napisaliście, i na obrazku rangi?
No tak Mat, ale to np: 100 postów to robi sie samo z czasem więc nie mów, że sznauja tylko userów którzy maja 50 postów i 10 plusów, bo to wcale nie ich wina, ze mają po 100,200 postów. Taka ilosc postów robi sie sama z czasem.Mat pisze:A naprawdę szanują userów, którzy mają 50 postów i 10 plusów.
Wiem! Sam mam 375 i nie wiem skąd się wzieły No ale to był przykład.No tak Mat, ale to np: 100 postów to robi sie samo z czasem więc nie mów, że sznauja tylko userów którzy maja 50 postów i 10 plusów, bo to wcale nie ich wina, ze mają po 100,200 postów. Taka ilosc postów robi sie sama z czasem.
Moim zdaniem Maciek nie usuną nikomu żadnych postów tylko wyłączył naliczanie postów w dziale "Gry Komputerowe" tak jak jest w dziale "South Park". Ponoc miał rację bo ten temat był najlepszym źródłem spamowania po South Parku.Yakoob pisze:A pamiętacie jakie były żale, gdy Maciek usunął każdemu userowi po kilkadziesiąt i kilkanaście postów ?
Sebekzosw pisze:Mi tak samo... Głosuję na NIE
To jest racja, święta racja.A powiem wam że większości zalezy albo zalezało tylko teraz nikt się nie przyzna
Przyzna się i co ? Będzie uznawany do końca swego pobytu na forum, za spamera, bo przyznał się do tego, że chce miec jak najwięcej postów. Takie są Polskie realia...A powiem wam że większości zalezy albo zalezało tylko teraz nikt się nie przyzna
No a jak sobie to inaczej wyobrażasz. Przecież to oczywiste i nie ma co zganiać na polkie realia bo to w pełni zasłuzona ranga. No chociaż z dtugiej strony kiedy zaczynałem to jak już pisałem zależało mi (tylko nie wiem po co) ale mimo to nie spamowałem.Yakoob pisze:Przyzna się i co ? Będzie uznawany do końca swego pobytu na forum, za spamera, bo przyznał się do tego, że chce miec jak najwięcej postów. Takie są Polskie realia...
Może po to, aby dogonić w postach moderatorom albo adminowi, tylko nie wiadomo po co ?Mat pisze: zależało mi (tylko nie wiem po co)
Każdy głupi, beznadziejny i nie pasujący do tematu jest po prostu usuwanybartekmp pisze:bo może pisać głupie i beznadziejne posty