roma pisze:RIDDICK pisze:Byłem na takim forum już nie pamiętam i podawałem tam linki do artykułów w których była mowa że Vista ma takie zabezpieczenia że nawet nie można sobie pliku mp3 włączyć zresztą .avi też bo albo Vista wyciszy automatycznie głośniki w systemie albo usunie plik mp3 bądź avi który napotka na dysku
wiec nie opłaca sie kupować Visty niedosc ze bedzie miala pelno nie potrzebnych (cenzura)**jacych bajerow to jeszcze bedzie dziurawa i miala takie zabezpieczenia ze nawet glupiej mp3 nie wlaczysz
. Ciekawe czy to prawda z ta architektura i rdzeniem systemu nie pozwalaja na XP odpalic nowego Directa X? bo ja bym chcial se pograc w Alan Wake to musze miec Viste.. blee mam nadzieje ze powstanie jakis patch albo cos dzieki czemu bede mogl zainstalowac Direct x 10
na XP choc by zrobiony przez hakerow
ale pewnie i tak moja karta nie bedzie go obslugiowala (ta nowa
) a swoja droga moja stara karta tez nie obsluguje Directa X 9 a jakos zainstalowalem i go używa i wszystkie gry ktore go uzywaja sie odpalaja
tak a skąd to wiesz panie mondrala ty nie musisz kupować,myślisz że Xp nie ma dziur??
Wiem ze ma dziury i co? nie mam wirusow ani robakow czy trojanow bo mam dobry konfig kompa ale glownie chodzi mi oto z tym Directem X 10 ze na XP nie bedzie mozna go zainstalowac
przerzucilbym sie na Viste jak by nie miala tych nie potrzebnych zabezpieczen(chodzi tu o glownie o zabezpieczenia przed uruchamianiem plikow .avi i .mp3).
Ostatnio zmieniony 1 paź 2006, 21:14 przez RIDDICK, łącznie zmieniany 1 raz.