Zależy Ci na ilości postów?
Uwagi, propozycje i komentarze dotyczące naszego Forum.
- Poprzednia
- 1
- 2
Re: Zależy Ci na ilości postów?
nawet fajnie mieć posty bo wtedy każdy sie z tobą liczy i masz szanse na przywileje
Tak szczerze?! To kiedyś mi zależało a teraz pisze dla czystej pzyjemności i poto by pomóc innym! :oczami:
Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.
popieram w 100 %. Jedynie kazdy temat jest do obgadania i dlatego uwazam ze nie ma na tym forum bezsensownych tematow jedynie co niektorzy pisza bezsensowne posty ale to ujdziedariusz pisze: pisze dla czystej pzyjemności i poto by pomóc innym!
Ja zagłosowałem na odpowiedz nr 3 mohe mieć nawet milion postów a mi to wisi
Nabijanie postów...mi to tam wisi...tak zagłosowałem.Niektórzy piszą kilka postów na raz i potem jest bałagan bo mylą tematy
mi też...ale na pomaganiu bardziej(ale nie po to żeby się chwalić)Nabijanie postów...mi to tam wisi...tak zagłosowałem
Pisze, aby pomoc jesli tego nie zrobilem to licznik postow i obrazek jest niesprawiedliwy.
Niektore osoby pisza na pocatku troche wiecej postow zeby poznac ludzi i troche wkupic sie w ich łaski, ale tu o slusznosci tego zdania sa podzielone mozna pisac privy jak dla mnie t kwestia interpretacji.
Niektore osoby pisza na pocatku troche wiecej postow zeby poznac ludzi i troche wkupic sie w ich łaski, ale tu o slusznosci tego zdania sa podzielone mozna pisac privy jak dla mnie t kwestia interpretacji.