Bezsensowne nabijanie postów...
Wiem, ze gdy napisze ten temat wiele osob mnie znienawidzi, ale nie moge juz tego czytac!
Załóżmy, wchodzi jakis dzieciak na forum i płacze, że nie dziala mu gra bo jest napisane zeby plyte wlozyc, a wlozyl (jakby ktos jeszcze nie zajarzyl to chodzi o cracka). Jest kilku takich uzytkownikow na tym forum, ktorzy tylko czekaja na taki glupi temat takiego glupiego dziecka! Gdy tylko sie taki temat pokaze, od razu zasypuja go masa postow typu "Piratom nie pomagamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..." czy "www.piratom.nie.pomagamy.pl". I post nabity Tylko po jakiego ch**a wypowiadacie sie w takich tematach?! Takie tematy pisza tylko dzieci specjalnej troski (jak to sie ladnie mowi ), ktore nie zauwazyly regulaminu! może sie myle, ale wydaje mi sie, ze w takiej sytuacji powinniscie nic nie piszac poczekac, az forum odwiedzi jakis moderator i pousuwa te lamerskie tematy! Jeszcze lepiej jest kliknac w ikonke "!" przy takim poscie! Zobaczcie sobie do Śmietnika na serie takich samych tematow o tytule "wpadnijcie, obejrzyjcie, dołączcie sie,, fajne dziewczyny,". Mroczny, po co odpisujesz w takich idiotycznych tematach? I to jeszcze non stop to samo! Wiele jest takich tematow (przewaznie w Śmietniku)!
Troche to wszystko zamieszalem, ale mysle, ze ktos to zrozumie