[PROBLEM] Opera 9.0 Final
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Witam, mam Operę 9.0 Final i nie wiem czy to błąd programu, ale jak wchodze czasami na stronki to żaden link nie działa(działo się to na stronach www.gry.wp.pl i www.gry-online.pl ) po prostu klikam na link tekstowy i Opera twierdzi że to tekst, a jak klikam na link graficzny to nic się nie dzieje(wszystko jest normalnie jak odświeżę stronę). Czy to jest błąd programu? może trzeba coś ustawić?
Ostatnio zmieniony 8 lip 2006, 18:28 przez RIDDICK, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: [PROBLEM] Opera 9.0 Final
Sciągnij to powinno pomóc
McDawid, mam to samo tylko ze mi niedziala na maxior.pl a Flash Player-a mam zainstalowanego
Pozdrawiam wszystkich czytających mój podpis, żyjcie długo i szczęśliwie
Flash'a 9.0 Final mam od dawnaMcDawid pisze:Sciągnij to powinno pomóc
Dziwna sprawa mi chodzi
Mozna też spróbowac najnowszej beta Opery z http://my.opera.com/desktopteam/
Oczywiście zainstalowanie wtyczki Flasha 9 to obowiązek
Oczywiście zainstalowanie wtyczki Flasha 9 to obowiązek
Maciek, sciagnelem ta Opere i juz <font color=red><b>nie ma</b></font> tego problemu
RIDDICK, sciągnij bete opery a juz niebedzie problemu
RIDDICK, sciągnij bete opery a juz niebedzie problemu
Pozdrawiam wszystkich czytających mój podpis, żyjcie długo i szczęśliwie
Panowie wiecie może jak w Operze 9 wylaczyc BitTorrent. Chodzi mi dokladnie o to aby mozna normalnie bylo pobrac pliki torrent, bo jak zauwazylem Opera automatycznie uruchamia swojego klienta
Ja klikam prawym przyciskiem myszy na link do torrenta i biore "Zapisz element docelowy jako..."Borys666 pisze:Panowie wiecie może jak w Operze 9 wylaczyc BitTorrent. Chodzi mi dokladnie o to aby mozna normalnie bylo pobrac pliki torrent, bo jak zauwazylem Opera automatycznie uruchamia swojego klienta
topics24/wskazowki-do-opery-vt181.htm?h ... ra+torrent zajrzyj tutaj, na sam dół, przed ostatni post
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"