W którą FIFĘ grałeś? - ZAGŁOSUJ!
Pierwsza gra z serri fifa wyszła ponad 10 latek temu czyli wtedy kiedy obecni 13 latkowie "uczyli" się mówić
A ja tylko wspomnę, żę w takiej maxymalnie niefajnej (dla 13 latków ) FIFIE 97 były rozgrywki na hali, a w obecnej mega wypaśnej, cudownej, wspaniałej FIFIE 06 NIE ma hali! I co Wy na to? Silnik FIFY 06 debiutował w FIFIE 2003 czyli troszeckę latek już sobie liczy.
Nie pamietam już czy wczesniej też to było ale na pewno w UEFA Euro 2000 stroje się brudziły, niestety później panowie programiści zapomnieli o tym bajerze przez dłuugą serię kolejnych wydań gry.
Dlaczego tak późno sknerzy z EA wprowadzili polski komentarz do gry? (swoją drogą w 2001 roku na forum największej ówczesnej stronie FIFY w Polsce obstawiałem że polski komentarz będzie w FIFIE w 2008 roku)
Zapraszam do głosowania!
Osobiście grałem we wszystkie części serii FIFA i posiadam takie or>y<ginalne kruki jak: FIFA 95, 96, 97
(w ankiecie uprościłem nazwy poszczególnych fif, znam oficjalne i nie trzeba mnie poprawiać!), nie uwzglednilem serii UEFA
Wszystkie posty o PESie w tym temacie zostaną usunięte/wyedytowane, gdyż wiadomo że PES jest lepszy od FIFY i nie potrzeba tego powtarzać
Równiez posty typu grałem w cześć taką i owaką będą usuwane, gdyz jeżeli oddałeś głos w ankiecie i nie masz nic sensownego do dodania to nie chwal się w co grałeś (wystarczy że oddałeś głos!)