Re: Windows Vista Beta 2 na płycie za darmo!
nie pisz ciągle że ja nie znam angielskiego, nom w sumie to prawda ale ja nie ucze sie i nigdy sie nieuczyłem angielskiego, ja sie ucze niemieckiego, niemiecki nawet znam dobrze
Wszystko co związane z systemami operacyjnymi - problemy, uwagi, opinie.
szpon pisze:ja nie znam angielskiego
Więc w czym problem skoro stwierdzam FAKT?szpon pisze:to prawda
Maciek pisze: Nie wysyłają do Polski?
Jak z Indii to poco dobreprogramy.pl by pisało "Windows Vista Beta 2 na płycie za darmo!"?? Przeciez jakby to bylo dla Indii nas by to nieinteresowaloPawełek pisze:Pisali ze to jest tylko dla uzytkowników z Indii
to kołuj ziomków,bryke i jedziemy do Microsoft wtedy nam dadzą Viste nawet PLMaciek pisze:NIE dostałem płytki. Microsoft zrobił nas w balona!
A czy ty pomyślałeś o tym, że muszą mieć twoje dane żeby ci listonosz to do domu przyniósł ??szpon pisze:oki juz wiem jak to zrobić ale ja tam tego nieuzupelniam bo wpisalem e-mail i bylo wpozo i tam musze dane podac ale to mi podejrzanie wygląda ja tam tego nieuzupełniam
Ta stronka niedziała juz od paru miesiecy... Temat do zamkniecia bo Microsoft naprawde zrobil nas w balona... Juz wysłałem płytke Ubuntu dla Microsoft'uadamino pisze: Ej czemu ta stronka już nie działa ?