Co sądzisz o "Zero Tolerancji" ?
ValdeK, Wczoraj w dniu żaloby szkolnej kiedy unas byl apel, dyra powiedziala ze jakas kolesiówa powiesila sie w Elblągu, to juz przesada... [*]
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Dzięki, nie trzeba było .Piki pisze:W każdym razie współczuję tym, którzy w tym roku zaczęli swoją naukę w tym najgorszym "etapie" edukacji.
jak dla mnie to oni prawdopodobnie wpadli na najlepszy czas Te zmiany niee będą takie tragiczne Przez Giertych najgorzej mają sie maturzyści Od Dziś w 100% popieram pomysł robienia szkół dla pustaków najlepiej pod nadzorem wojskowym no i za podziałem gimnazjów na laski i na chłopów lecz jest to troche ryzykowne Tyle tesdka (testosteronu) w jednym miejscu albo jeszcze jakiś chłopak od nadmiaru chłopów zmieni orjentacjePiki pisze:W każdym razie współczuję tym, którzy w tym roku zaczęli swoją naukę w tym najgorszym "etapie" edukacji.
no żebyś się nie zdziwił. To tak jak w więziu (lub wojsku) gdzie brak kobiet wpływa na zwiększenie ilości kontatków homoseksulanych. W takich gimnazjach będzie tak samo, zwłaszcza w tym wieku, kiedy człowiek zaczyna swoje dojrzewanie płciowe. Z reszta dziwczyny sprawiąją, że atmosfera w klasie jest znacznie milsza i bardziej sprzyjająca nauce. Wiem co mówie, bo w chodzilem do liceum, ktore do niedawna było żenskim, więc przewaga dziewcząt była, delikatnie mówiąc, zauważalna. Teraz Chodzę na Polibudę na kierunek Metalurgia i sytuacja jest zupelnie odwrotna, mam 4 laski na przeszlo 30 chlopa ;] i dziewczynki dobrze się mają, są traktowane z szacunkiem, wręcz uwielbianeMroczny pisze:albo jeszcze jakiś chłopak od nadmiaru chłopów zmieni orjentacje:P
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
jestem przeciwMroczny pisze:gimnazjów na laski i na chłopów
Piki pisze:skopiowanego
Stand_Up pisze:źródło: onet.pl
u nas też sie nie dagrzecho pisze:nie wolno a na dwor mnie nie wypuszcza
u nas nie puszczają jest text: "Mogłeś iść na przerwie" A dziewczyny biegają jak chcą, chłopaki niemogąPiki pisze:le zawsze możesz poprosić o wyjście do toalety
U mnie w liceum jest inaczej, pozwala wychodzic nawet jak jest zimastand_up pisze:u nas też sie nie da
u nas czasami bez pytania se wyjdą...stand_up pisze:u nas nie puszczają jest text: "Mogłeś iść na przerwie"
Moja nauczycielka przyrody z klas 4-6 mówiła, że jak dziewczyny wstrzymują to im się ten pęcherz powiększa i nachodzi na macice i zaś są komplikacje.stand_up pisze:Mogłeś iść na przerwie" A dziewczyny biegają jak chcą, chłopaki niemogą