Czy jesteś za mundurkami
Ja jestem za bo nikt nie będzię się z nikogo naśmiewać że nie ma oryginalnych ciuchów itp.
Ktoś może być idywidualistą (może się trochę pomyliłem)
Pogaduchy na każdy temat. Siadaj, gadaj i opowiadaj!
W tym dziale nie są zliczane posty!
Nie dość że nie gramatycznie, to jeszcze bez sensu....stand_up pisze:to <font color=red><b>po prostu</b></font> uwłacza moją godność ;]
To jaki strój nie uwłacza Twojej szanownej godnosci?stand_up pisze:, to <font color=red><b>po prostu</b></font> uwłacza moją godność ;]
No jednak tak ponieważ ustawa wchodzi w życie w Styczniu więc...MajorQ pisze:Ja sie już nie załapie na mundurki raczej bo w końću ostatni rok nauki
Najprawdopodobniej mundurki pojawią się w styczniu.adamino pisze:czy ten nakaz noszenia mundurków już wszedł w życie czy dopiero go planują
Dzięki!Rafal560 pisze:h*j mnie to obchodzi czy dzieci bedą chodzic w mundurkach czy w szatach z II wieku. Mi zbliza sie koniec szkółki więc mam to gdzieś
we wszystkich szkołach? Bo słyszalem że nie we wszystkich.Piki pisze:Najprawdopodobniej mundurki pojawią się w styczniu.
U mnie w szkole chyba będą, bo w poniedziałek uczniowie zostali zapoznani z poprawkami w regulaminie i nauczycielka powiedziała, że najprawdopodobniej ten regulamin będzie obowiązywał od stycznia 2007 roku. Była tam mowa o mundurkach, zwiększonych konsekwencjach za uszkodzenie mienia szkoły czy pobicie, "godzinie policyjnej" itd.stand_up pisze:we wszystkich szkołach? Bo słyszalem że nie we wszystkich.
To bedzie napaśc muminów,Sylwek pisze:jak normalni uczniowie
z W/F to ja mam spokój, zwolnienie do konca roku szkolnego... ale naprawde z w/f bedzie najgorzejDragon2006 pisze:Dajcie spokój na w-f będę się przebierał i potem znowu przebierał, ile to zajmie czasu! SPRZECIW