No tak przepraszam Cię
kermit04 że
kermit04 pisze:i to jest tak z PES ze jak ulubiency nie zrobia Patcha poprawiajacego to nici z Fajnej rozgrywki
Nici? PESowcy się świetnie bawią w tę grę niezależnie czy Ronaldo nazywa się Burardo czy Gwiazdardo. To coś nazywa się grywalność a nie wygląd pudełka gry czy nowego menu w kolejnej edycji fify. To coś czego maniakalni fifowcy nigdy nie doświadczą...
kermit04 pisze:a, teraz wciskasz patch bez którego PES nie dosięga do kostek Fifie
O wyszło wyraźnie szydło z worka co dla Ciebie się liczy w fifie! Może lepiej gdybyś grał w jakiegoś menedżera? Polecam FM2007 Idąc Twoim tokiem rozumowania FIFka nie dorasta do kostek FM2007 bo przecież on ma super dużo lig, zawodników, masę statystyk itp. Tam liczy sie głownie gra za boiskiem, a nie na boisku (a Tobie własnie o to chodzi)
Jak PES ma słabą grafikę to ja chyba muszę przemyć monitor...
Po przemyciu: no fakt PES ma słabszą grafikę niż w Quake 8. Nie graliście jeszcze w Q8? Przecież już dawno jest na torrentach! Kumpel mi tak mówił!
A dlaczego PES nie ma wszystkich licencji wykupionych? Odpowie mi jakiś fifowiec na te pytanie?
Boska? Do boskości PESowi jeszcze trochę brakuje, ale fifie jeszcze więcej w moich oczach, i też co raz więcej dzieciaków przekonuje się jednak o tym (po tym jak tylko przyzwyczją się do klawiszologi po przesiadzce z fifki)
No bo trzeba w coś grać w miesiąc po premierze nowej fifki (wtedy nudzi się już fifa nawet desperatom), a pozostaje PES w którym każda akcja jest inna. Ile razy można robić tę sąmą rutynową akcję prowadzącą do zdobycia gola?
Kermit? Chcesz podsumowania odnośnie komentarza?
FIFA polski komentarz w grze wydała dopiero w NASTYM (!) wydaniu tej gry na PC. I po tylu edycjach (ile ich było łącznie 15? bo nie chce mi się liczyć) trzeba oczekiwać super dopracowanej gry pod każdym wzgledem!!! Największą, niepodważalną zmiana co roku od razu zauważalną w FIFIE odkąd pamiętam jest menu (no i muza, pudełko też)
A PES cichaczem wyszedł po raz 4 na PC i już obdarzył nas sztywnym, bo sztywnym ale komentarzem polskim. Po którym spodziewałem się że będzie totalną klapą i zostałem miło zaskoczony.
Czy ktoś ma tego patcha z mojego posta wcześniejszego? Bo znajomy mnie maltretuje!