Poszukuje programu do konwertowania z *.rmvb do *.avi
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Witam! Już od pewnego czasu szukam jakiegoś darmowego programu który konwertuje z *.rmvb na *.avi Program przydałby się szybko. Dla informacji osób które zaraz stwierdzą że ściągnąłem piracki film. Filmik jest nakręcony przez mojego kolegę jego kamerką i opisuje wyczyny naszej klasy na wyjeździe. Głupek jednak nagrał to na rmvb żeby mniej miejsca zajmowało. I niestety moje DVD nie obsługuje tego formatu a na kompie filmów nie lubie oglądać. Czekam na szybką odpowiedź.
Re: Poszukuje programu do konwertowania z *.rmvb do *.avi
AML Power Video Converter 2.1
AML Power Video Converter jest łatwym w obsłudze narzędziem służącym do konwersji AVI, MPG, MPEG, WMV, MP4, ASF, MOV, QT, 3GP, DAT, OGM, BMP, GIF, JPG do AVI, MPEG, MOV, WMV.
AML Power Video Converter jest łatwym w obsłudze narzędziem służącym do konwersji AVI, MPG, MPEG, WMV, MP4, ASF, MOV, QT, 3GP, DAT, OGM, BMP, GIF, JPG do AVI, MPEG, MOV, WMV.
Kod: Zaznacz cały
http://www.instalki.pl/programy/download/konwersja_audio_video/AML_Power_Video_Converter.php
Globus23, wystarczy dobry pakiet kodeków i plugin RMVB Converter do VirtualDub'a
Sprawdze sposób Romy bo za VirtualDubem coś nie przepadam... I przy okazji kolejne pytanie żeby nie robić niepotrzebnie nowego tematu, jakim programem można wyjąć z filmu głos i dać inny?
Globus23, Unlead Video Studio 8 ;] Niezawodny
Tylko jeszcze powiedz czy darmowy i jeśli tak to podaj linka. Bo ostatnio wujek google zaczął się u mnie ciąć a ciotki altavisty nie lubię
Jest płatny mozesz jeszcze użyć WMM lub VirtualDub'a
dobra pokombinuje coś, ewentualnie zrzuce robote na kolege będe miał luz temat jest do zamknięcia.