problem z torrentami
Gdy szukasz lub masz problem z jakimś programem.
• Strona 1 z 1
Re: problem z torrentami
Niedokończonych plików nie da się ponownie wstawić, możesz zato odznaczyć te pliki do ściągania, które masz już na dysku (ściągnięte poprzednim razem)... i zassać tylko te, których jeszcze nie masz.
puczas, o co ci dokałdnie chodzi ?? :O
Bo jeżeli biega ci o to że pobierałeś sobie plik i tego niee dokończyłes, a w programi niee ma go juz ?? bo jeżeli TAK to mozesz dokończyć jego pobieranie ;] Wystarczy że masz plik *.torrent z tym plikiem wtedy go odpalasz w programie np. uTorrent i tam gdzie wybierasz miejsce gdzie mam zapisać wybierasz połozenie niee dokończonych plików program sprawdzi zgodność i pobierze to czego brakuje ;]
Bo jeżeli biega ci o to że pobierałeś sobie plik i tego niee dokończyłes, a w programi niee ma go juz ?? bo jeżeli TAK to mozesz dokończyć jego pobieranie ;] Wystarczy że masz plik *.torrent z tym plikiem wtedy go odpalasz w programie np. uTorrent i tam gdzie wybierasz miejsce gdzie mam zapisać wybierasz połozenie niee dokończonych plików program sprawdzi zgodność i pobierze to czego brakuje ;]
Mroczny, wielkie dzięki, sam muszę sprawdzić ten bajer... zawsze się kiedy np. nie dokończyłem ściągać pliku a tu bach wywala niebieski ekran podczas startu windows...